Responsive Menu
Add more content here...


Surprize din partea structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Sălaj pentru copii

Reprezentanții structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Sălaj vă invită să petreceți 1 Iunie alături de cei care sunt mereu la datorie! Evenimentul va avea loc la Zalău Value Centre din municipiul Zalău, sâmbătă, 1 iunie 2024, în intervalul orar 12:00-16:00 și este deschis tuturor celor ce doresc să îi cunoască, indiferent de vârstă

by Mihai POP
0 comment 193 views
A+A-
Reset

Vizitatorii se vor putea familiariza cu activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor militari și vor avea ocazia să vadă tehnica expusă de fiecare structură a ministerului. De asemenea, vor afla povești captivante din misiunile executate de aceștia și vor găsi răspunsuri la toate întrebările legate de cariera în cadrul MAI.

Astfel, Sâmbătă, 1 iunie, în intervalul orar 12.00-16.00, structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Sălaj – pompieri, jandarmi, și polițiști invită toți copiii dornici de distracție, în parcarea Centrului Comercial Zalău Value Center pentru a sărbători împreună ,, Ziua Internațională a Copilului”.

Evenimentul va avea ca și scop educativ, copiii vor fi învățați, prin diferite jocuri, cum să-și apere și să-și protejeze viața și sănătatea, dar și cum să se comporte în cazul unor situații de urgență.

 

You may also like

Leave a Comment