Responsive Menu
Add more content here...


Supermarketurile ar putea fi închise în weekend: Micii comercianți au cerut închiderea marilor magazine

Supermarketurile ar putea fi închise în weekend: Micii comercianți, cer închiderea marilor magazine. Motivul, le scad vânzările la sfârșit de săptămână

by Mihai POP
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Supermarketurile ar putea fi închise în weekend la cererea micilor comercianți, dacă Guvernul aprobă această măsură. Proprietarii de magazine mici se plâng că le scad vânzările în weekend și cer închiderea magazinelor mai mari de 1000 de metri pătrați, sâmbăta și duminica.

O iniţiativă neaşteptată a micilor comercianţi care cer ca marii comercianţi, adică supermarketurile să fie închise în weekend. De ce fac asta? Pentru că au văzut că la sfârşit de săptămână vânzările le scad semnificativ. Da, oamenii aleg să îşi facă cumpărăturile în marile magazine pentru că acolo găsesc de toate într-un singur loc. De aici propunerea, care va ajunge chiar azi la Guvern.

Este discutată astăzi la Guvern propunerea controversată care vizează închiderea supermarketurilor în weekend. Este o propunere care a fost făcută de către micii comercianţi, care se plâng că în weekend vânzările le scad chiar şi cu 30%-40%.

Supermarketurile ar putea fi închise în weekend

Acesta este motivul pentru care au venit cu această propunere şi cer ca marile magazine, acelea care au o suprafaţă mai mare de 1000 de metri pătraţi să fie închise sâmbăta şi duminica, la fel cum se întâmplă în alte state, scrie ZiarulUnirea.

Rămâne de văzut care va fi răspunsul Guvernului în ceea ce priveşte această propunere. La ora 13 sunt aceste discuţii pe această temă şi de asemenea Executivul poate veni cu un plan de măsuri prin care să-i sprijine pe micii comercianţi.

You may also like

Leave a Comment