Responsive Menu
Add more content here...


Superliga României se reia cu doi sălăjeni la “start”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Vlad Morar (Farul Constanţa) şi Liviu Antal (CS Mioveni) sunt cei doi fotbalişti din judeţul Sălaj care evoluează în prezent la nivelul primei ligi din România. Farul va avea parte de un prim meci de foc cu CFR Cluj, în timp ce pentru CS Mioveni, fiecare meci va fi precum o finală, dar cu noul antrenor, Nicolae Dică, argeşenii speră să rămână în Superligă şi în sezonul următor


După o pauză de aproximativ o lună de zile, Superliga României revine în actualitate şi la final de săptămână se reia cu etapa a 22-a. În acest sezon, Sălajul are doar doi fotbalişti la acest nivel, Vlad Morar (Farul Constanţa) şi Liviu Antal (CS Mioveni).

Cei doi fotbalişti sălăjeni au parte de parcursuri total diferite cu echipele lor. Astfel, dacă Vlad Morar este lider în Superligă cu echipa lui Gică Hagi, Antal se află pe ultima poziţie cu CS Mioveni.

Însă, sunt perspective pentru gruparea argeşeană, care începând din acest an are un nou antrenor. Este vorba despre Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB şi care în cariera de jucător a evoluat şi pentru CS Mioveni, echipa pe care tocmai a preluat-o ca şi antrenor.

Alături de noul staff tehnic, gruparea din Mioveni speră să se menţină în prima ligă. În prima etapă din 2023, CS Mioveni va evolua pe teren propriu, cu Petrolul Ploieşti. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

De cealaltă parte, la Farul Constanţa au avut loc câteva schimbări la nivel de lot. Gică Hagi contează pe serviciile lui Vlad Morar şi în a doua parte a sezonului, iar atacantul din Crişeni a evoluat în cele două partide amicale disputate de constănţeni în această perioadă.

Morar a avut un sezon bun până în prezent, reuşind să înscrie 4 goluri în cele 11 meciuri disputate.

În primul meci din 2023, liderul din Superliga României va avea parte de un duel de foc, la Constanţa urmând să ajungă CFR Cluj. Disputa din liderul Farul şi CFR Cluj va avea loc luni, de la ora 21.00.

You may also like

Leave a Comment