Responsive Menu
Add more content here...


Super concert Andra la Zalău pe 6 noiembrie la deschiderea noului magazin Carrefour

by Mihai POP
0 comment 238 views
A+A-
Reset

Zălăuanii sunt aşteptaţi la un super concert Andra, care va avea loc în incinta noului mall din oraş – Zalău Value Center, ce va fi deschis publicului începând cu data de 7 noiembrie.


Cel mai mare mall din oraş – Zalău Value Center

Compania imobiliară Prime Kapital se apropie de finalizarea construirii noului centru comercial Zalău Value Center, pe care a promis că îl va deschide oficial pe 7 noiembrie. Investitorul a intrat în etapa în care deja firmele îşi amenajează interiorul spaţiilor, se lucrează la trotuare, amenajare peisagistică şi spaţii verzi. Centrul comercial din Zalău este construit pe terenul fostei fabrici Armătura Zalău, pe o suprafaţă de 5.4 hectare, foarte aproape de Multicom. Accesul la noul mall – Zalău Value Center – va fi făcut prin sensul giratoriu de pe Bulevardul Mihai Viteazul, la intersecţia cu strada Dragalina. Centrul comercial are o megaparcare la suprafaţă cu 850 de locuri, din care 34 de locuri destinate persoanelor cu dizabilităţi.

„Deschidem noul hipermarket Carrefour Zalau pe 6 noiembrie, ocazie cu care organizam o noua ediție Live&Crunchy și un concert extraordinar ANDRA. Vă așteptăm de la ora 16:00 să vă bucurați de atmosfera de festival și de surprizele din magazin! Până la deschidere, vizitează website-ul despre noul nostru magazin și participă la tombola care îți poate aduce un cupon de cumpărături de 50 de lei: https://carrefour.ro/corporate/deschidere-zalau/
Și pentru că vrem să facem impresie bună din prima, te așteptăm cu sute de produse speciale pentru tine și cei dragi.”

potrivit informaţiilor oferite de organizatori.

Lista completă a magazinelor din noul mall – Zalău Value Center

Pe cei 19.000 mp ai centrului din Bd. Mihai Viteazul, nr. 58 îşi vor desfăşura activitatea un hipermarket Carrefour, magazinele Jysk, Altex, C&A, Orsay, Yves Rocher, Digi, Klarmann, Telekom, Vodafone, Animax, Boutique 17, Benvenuti, Various Brands, New Yorker, Noriel, CCC, Takko, Deichmann, Pepco, Hervis, DM Drogerie Markt, Compas, Cador, Sofiaman, Rankine. De asemenea, în centrul Zalau Value Centre vor funcţiona şi o agenţie Banca Transilvania, farmacii Help Net şi SensiBlu, o unitate Fornetti, magazin InMedio şi o serie de retaileri locali, precum Francesca Fashion, Zazur Crist, Farmavet, un centru de schimb valutar, o curaăţătorie chimică, un plafar şi un beauty salon. In zona de food şi-au anunţat prezenţa KFC, Mesopotamia, Spartan şi Porto Gallo.

https://www.facebook.com/ArturSSzekely/videos/756101101468895/

You may also like

Leave a Comment