Responsive Menu
Add more content here...


Supărat că a pierdut bani mulți la „păcănele”, un sălăjean i-a pus cuţitul la gât angajatei localului!

by Mihai POP
1 comment 2.1K views
A+A-
Reset

Tânărul domiciliat în Zalău a ameninţat-o pe săraca femeie cu un cuţit cu lama de 22 cm şi lungimea totală de 42 cm!

Totul s-a întâmplat duminică, la orele amiezii, la un local din municipiul Zalău, când pătimaşul jucător a pierdut o sumă considerabilă de bani, iar pentru un moment şi-a pierdut şi minţile.

Astfel, într-un moment de furie, tânărul în vârstă de 20 de ani a ameninţat-o cu moartea pe angajata localului, folosind pentru aceasta un cuţit de vânătoare cu lama de 22 cm şi lungimea totală de 42 cm!

„Duminică, 25 februarie 2018, în jurul orei 14:25, în urma unui apel pe numărul unic de urgenţă „112”, echipa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj a fost solicitată pentru aplanarea unei stări conflictuale la un local de pe raza municipiului Zalău. În urma intervenţiei s-a constatat că P. C., un tânăr de 20 de ani din Zalău, pe fondul nemulţumirii cauzate de pierderea unei sume de bani la un aparat atribuitor de căştiguri cu risc limitat, a ameninţat cu moartea pe angajata localului, folosindu-se de un cuţit cu lama de 22 cm şi lungimea totală de 42 cm”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de purtătorul de cuvânt al celor de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj.

În cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor prevăzute la articolele 206 şi 372 Cod Penal – ,,Ameninţarea”, respectiv ,,Portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

You may also like

1 comment

zalauan 26 February 2018 - 16:42

bag pula in fata lui sa-mi bag.. nume si poza sa stim pe langa cine trecem pe strada.. lualeas fata in pula de handicapati

Reply

Leave a Comment