Suntem mândri cu medicii şi corpul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 4.3K views
A+A-
Reset

De pe patul în care se află imobilizat de ani buni, un pacient al medicului urolog – Tudor Hodor – a ţinut să îşi arate mulţumirea şi recunoştinţa faţă de doctorul pe care îl consideră salvatorul său – “Datorită profesionalismului său pot spune până în prezent că mi-a salvat viaţa. Nu sunt cuvinte pentru a exprima recunoștință și mulțumire pentru aceste mâini de aur”

Avem din nou plăcerea și onoarea de a vă prezenta în rândurile care urmează aspecte pozitive precum dăruirea, profesionalismul, omenia și empatia cadrelor medicale din cadrul SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENȚĂ ZALĂU – SĂLAJ.

Astăzi, ca urmare a unei scrisori de mulțumire primită la redacție, adresată de către un cetățean din Sălaj care a fost pacientul doctorului TUDOR ADRIAN HODOR, vom reda în cele ce urmează cuvintele de recunoștință ale unuia dintre sutele sau poate miile de pacienți pe care îi tratează sau i-a tratat.

Tudor Hodor este medic specialist în urologie competență ultrasonografie generală la Secția Urologie din cadrul SPITALULUI JUDEŢEAN DE URGENȚĂ ZALĂU.

“Mii de mulțumiri din partea pacientului Hara Ioan pt domnul doctor Hodor Tudor.
Din 2018, de când sunt pacientul dânsului și până în prezent este alături de mine necondiționat, eu fiind cu mai probleme de sănătate. Domnul doctor s- a implicat foarte mult, iar datorită profesionalismul său pot spune până în prezent că mi-a salvat viaţa.

Datorită dânsului, am siguranţa că sunt monitorizat în orice moment din zi sau noapte. Nu credeam vreodată că voi întâlni asemenea medic. Nu sunt cuvinte pentru a exprima recunoștință și mulțumire pentru aceste mâini de aur. Este și va rămâne salvatorul meu!

Mult respect și prețuire pentru felul de a fi atât ca om cât și ca medic!”.

Medicul Tudor HODOR

Iată, așadar, că faptele bune, profesionalismul și empatia corpului medical din Sălaj nu sunt doar o întâmplare sporadică, ci sunt în esență și fapte. Altfel spus, validarea crezului jurământului lui Hippocrate pe care l-au depus la începuturile meseriei pe care și-au ales-o în slujba și spre binele semenilor lor.

Peste tot și toate, peste lipsuri, amăgiri și răutăți care vizează adeseori corpul medical din România, concluzionăm căci noi cu toții și despre noi, putem fi buni sau răi deopotrivă, dar povestea fiecăruia dintre noi într-un final depinde de ceea ce suntem, de ceea ce am făptuit și – mai ales – de onestitatea celui care povestește despre noi!

Recunoștința noastră a tuturor oamenilor față de nobila meserie de medic și față de întreg corpul medical fie de pe la noi, fie din lumea largă, se potrivește și celor în halate albe și este cel enunțat de un celebru politician – Sir Winston Churchil – adresat apărătorilor Angliei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și care suna astfel: “Niciodată, atât de mulți nu au datorat atât de mult celor puțin!”.

Ei sunt apărătorii vieților şi sănătății noastre!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj, care săptămâna viitoare va apărea joi, 25 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment