Responsive Menu
Add more content here...


Strada Porolissum din Municipiul Zalău în curs de modernizare. Se toarnă stratul de uzură până în deal, în zona stației ITP

Primăria Municipiului Zalău anunță ca în aceasta dimineață, pe strada Porolissum din Zalău au fost demarate lucrările în vederea asternerii primului strat de uzură

by Mihai POP
0 comment 773 views
A+A-
Reset

Lucrările începute în Municipiul Zalău, de mobilitate urbană, continuă cu repararea și modernizarea unor străzi importante.

În prezent, pe raza Municipiului Zalău se află în delurare un amplu proiect de investiții care cuprinde reabilitarea DJ 191C, respectiv străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății.

Investițiile care vor fi execuate constau în refacerea părții carosabile pe 6,64 km., realizarea canalizării pluviale și a canalului tehnic pentru introducerea rețelelor de comunicații în subteran, reabilitarea trotuarelor, amenajarea de spații verzi, piste de biciclete, stații de autobuz și rastele de biciclete.

Astfel, pe strada Porolissum, în această dimineață au fost demarate lucrările de așternere a stratului de uzură. Se va interveni de la sensul giratoriu cu strada Tudor Vladimirescu și până în deal, în zona stației ITP.

În zona de execuție a lucrărilor de asfaltare sunt impuse restricții de circulație, zona fiind semnalizată prin indicatoare, iar fluidizarea traficului este asigurată prin personal din cadrul societății care excută lucrările. În cazuri deosebite, pentru fluidizarea traficului va interveni și Poliția.

You may also like

Leave a Comment