Stefan Nikolic, golgheterul Zalăului în acest sezon

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 91 views
A+A-
Reset

După prima parte a sezonului, SCM Zalău are nu mai puţin de 15 marcatori în meciurile de campionat şi Cupa României. De departe, cel mai bun marcator al echipei este Stefan Nikolic, care a reuşit să înscrie nu mai puţin de 13 goluri, 12 în campionat şi unul în Cupa României. Atacantul muntenegrean şi-a regăsit strălucirea la Zalău şi a început să înscrie din nou pe bandă rulantă, aşa cum o făcea în perioadă când evolua în prima ligă la Poli Timişoara sau Steaua.

Atacantul în vârstă de 33 de ani are planuri mari la Zalău şi speră să continue în aceeaşi formă şi pentru partea a doua a sezonului şi să ajute la îndeplinirea obiectivului echipei.

Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor se află Sergiu Pop cu 6 goluri marcate, dintre care 2 în campionat şi 4 în Cupa României. Topul este continuat de către mijlocaşul Cosmin Meşter, cu 5 reuşite, dintre care 4 în Cupa României.

Meşter este şi autorul celui mai frumos gol de până acum, acea fază superbă din meciul cu Poli Iaşi la care au mai contribuit Sebastian Culda şi Sergiu Pop, cei trei făcând şah mat apărarea echipei din Superligă. Raoul Cristea a marcat şi el 4 goluri, dintre care 3 în campionat, iar fundaşul Vlad Fărcăşan a înscris şi el de trei ori.

Sălăjenii Alex Mare şi Alex Cherecheş au punctat fiecare de două ori în prima parte a sezonului.

Pe lista marcatorilor de la SCM Zalău în cele 15 etape de campionat şi cele 6 meciuri din Cupa României se mai află Alex Negrean, Bogdan Porumb, Andrei Bobaru, Alex Micle, Sebastian Culda, Ionuţ Sălăjan, Raul Stanciu şi Viktor Kun, toţi cu câte un gol marcat.Campionatul Ligii a III-a se va relua la începutul lunii martie. Mai sunt de disputat trei etape din sezonul regulat, după care campionatul va continua cu play-off /  play-out şi, ulterior, barajele de promovare în Liga a II-a, acolo unde speră şi SCM Zalău să ajungă.

You may also like

Leave a Comment