Stefan Nikolic a revenit la antrenamente

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 418 views
A+A-
Reset

La mijlocul lunii ianuarie a avut loc reunirea lotului la SCM Zalău. Au fost prezenţi aproape toţi jucătorii, iar singurul care a lipsit a fost tocmai golgheterul Stefan Nikolic. Muntenegreanul a lipsit motivat, aşa că nu sunt motive de îngrijorare pentru fanii fotbalului zălăuan.

Au fost ceva probleme cu viza pentru familia lui Nikolic care au întârziat sosirea fotbalistului la Zalău. Însă, din câte se pare, conform ultimelor informaţii aceste probleme s-au rezolvat, iar muntenegreanul a ajuns la Zalău şi din această săptămână a intrat în programul de pregătire al echipei.

După prima parte a sezonului, Stefan Nikolic este golgheterul echipei, cu 13 goluri marcate în campionat şi Cupa României.

La Zalău, Nikolic şi-a regăsit forma de altădată şi speră să continue în această formă şi în a doua parte a sezonului.

Zălăuanul nu a făcut parte din lotul pentru amicalul cu Unirea Dej, însă, ar putea fi disponibil pentru jocul de sâmbătă, cu Olimpia Satu Mare.

SCM Zalău are programate 10 partide amicale în această perioadă de iarnă.

Campionatul Ligii a III-a se va relua în luna martie, cu ultimele trei etape din sezonul regulat, după care va continua cu meciurile din play-off şi play-out.

You may also like

Leave a Comment