Responsive Menu
Add more content here...


Stefan Nikolić a răpus ASU Poli, chiar la Timişoara. SCM Zalău s-a impus în faţa echipei din Liga a II-a în al doilea amical al iernii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 48 views
A+A-
Reset

În primul meciul amical din cantonament, al doilea din această pauză de iarnă, SCM Zalău a reuşit să treacă cu 2 – 1 de ASU Poli Timişoara. Ambele goluri ale Zalăului au fost reuşite de Stefan Nikolić în prima repriză


SCM Zalău a început seria amicalelor în faţa celor de la CSM Sighetu Marmaţiei. Meciul s-a disputat la Satu Mare şi a fost câştigat de echipa pregătită de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci cu 1 – 0, singurul gol fiind marcat de Cosmin Meşter. De la 1 februarie, zălăuanii s-au îndreptat spre staţiunea Băile Felix, acolo unde efectuează un stagiu de pregătire de 10 zile.

În această perioadă, SCM Zalău va disputa trei partide amicale. Primul joc de verificare a avut loc chiar astăzi, când zălăuanii s-au deplasat până la Timişoara, acolo unde s-au duelat cu ASU Poli Timişoara, echipă ce evoluează în Liga a II-a.

Partida ar fi trebuit să aibă loc pe „legendarul” stadion Dan Păltinişanu, însă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, meciul a fost mutat pe Baza Politehnica nr. 2, fiind permis şi accesul spectatorilor.

Meciul a început excelent pentru SCM Zalău, iar după doar 6 minute, Stefan Nikolić a deschis scorul. Zălăuanii au stat bine în teren, iar timişorenii nu au reuşit să găsească drumul spre gol. Mai mult, la ultima fază a primei reprizei, atacantul muntenegrean a reuşit dubla, iar după primele 45 de minute, Zalăul avea un avantaj de două goluri.

Pentru partea secundă, antrenorul Cristian Lupuţ a apelat şi la mai mulţi juniori, printre care Sergiu Elekeş, Stejereanu sau Luigi Pop, alături de jucători experimentaţi precum Cherecheş, Stanciu sau Culda. Zalăul s-a descurcat bine şi în partea secundă, chiar dacă nu a mai marcat. Chiar dacă timişorenii au redus din handicap în startul reprizei secunde, nu au avut forţa necesară pentru a reveni.

S-a terminat 2 – 1 pentru SCM Zalău, gruparea de sub Meseş obţinând a doua victorie în amicale în această pauză de iarnă.

După această partidă, zălăuanii vor reveni la Băile Felix, acolo unde vor continua pregătirea până pe 8 februarie, când vor participa la un triunghiular, la Arad, alături de UTA şi Progresul Pecica.

ASU Poli Timişoara – SCM Zalău 1 – 2 (0 – 2)

A marcat: Stefan Nikolić (‘6 şi 45)

SCM Zalău rep. 1: Miron – F. Pop, Jalbă, Focşa, Cherecheş, Calugher, Pătraş, Negrean, Minteuan, Nikolic şi Mare.

SCM Zalău rep 2: A. Pop – Meşter, Leitan, Bobaru, Cherecheş, Elekeş, Stanciu, L. Pop, Culda, Stejereanu şi Banyoi.

You may also like

Leave a Comment