Stefan Nikolic a lipsit de la reunire

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 115 views
A+A-
Reset

Stefan Nikolic este cel mai important jucător de la SCM Zalău din lotul actual dacă este să ne luăm după CV-ul său impresionat care însumează mai multe echipe din Superliga României. Este şi campion cu Steaua, iar din ianuarie 2023 evoluează pentru SCM Zalău.

A rămas la Zalău şi pentru sezonul actual şi după prima parte este golgheterul echipei cu 13 reuşite în campionat şi Cupa României.

Muntenegreanul nu a fost, însă, prezent şi la reunirea lotului, dar suporterii Zalăului nu au motive de impacientare, iar antrenorul Cristian Lupuţ explică motivul pentru care Stefan Nikolic a fost învoit de la reunire.

“Nikolic are ceva probleme cu viza soţiei, dar în două trei zile va fi la Zalău. Sper să se rezolve cât mai repede şi să-l avem alături de noi. În rest, toată lumea e prezentă, toată lumea e sănătoasă. Suntem în parametrii normali la ora asta. Vom vedea în zilele următoare cum stăm şi din punct de vedere fizic. Dar sunt ferm convins că jucătorii au fost motivaţi să revină, îi văd, îi simt deja că sunt dornici şi sunt convins că se vor prezenta bine”, a declarat Cristian Lupuţ.

You may also like

Leave a Comment