Responsive Menu
Add more content here...


Se dă STARTUL şi în competiţiile de minifotbal!

by Sportul Salajean
0 comment 141 views
A+A-
Reset

Startul sezonului de minifotbal se apropie, primele două competiţii care se vor desfăşura înainte de începerea ediţiei de campionat 2023-2024 vor fi Cupa Sălajului (ed. a IV-a, organizat de ACS Onix) şi Memorialul Otto Anderco (ed. a III-a, în organizarea ACS Cavalerii)


La Cupa Sălajului 2023 vor participa un număr de 12 echipe. Înscrierea în competiţie se va realiza în funcţie de ordinea depunerii Cererii de participare. Taxele de meci vor fi gratuite, competiţia făcând parte dintr-un proiect realizat cu Consiliul Judeţean Sălaj. Se vor putea înscrie doar echipele participante în Campionatul de Minifotbal Sălaj sau cele care au depus o Cerere de înscriere pentru sezonul 2023-2024. Vor avea drept de joc doar jucătorii înscrişi pe site-ul oficial al Federaţiei. Primele etape ale competiţiei se vor desfăşura în 18-20 august. Sistemul de organizare şi de desfăşurare va fi stabilit la şedinţa tehnică cu delegaţii echipelor. Aceasta va avea loc luni, 14 august, ora 20:30 la Baza Sportivă Onix Traian. Informaţii suplimentare privind participarea la Cupa Sălajului se pot obţine pe adresa de email minifotbalsalaj@yahoo.com şi la numărul de telefon/whatsapp 0740 494 903.

Memorialul Otto Anderco va avea la start minim 8 echipe. Vor avea drept de participare doar echipele şi jucătorii înscrişi pe site-ul oficial al Federaţiei (sau cele care sunt în curs de înscriere). Taxele de meci vor fi gratuite, competiţia facând parte dintr-un proiect realizat cu Consiliul  Judeţean Sălaj. Informaţii suplimentare: e-mail turian_alexandru@yahoo.com sau la telefon la 0751 746 513.

Au început ÎNSCRIERILE şi pentru Campionatul de Minifotbal Sălaj, ediţia 2023-2024. Acesta va debuta în data de 1.09.2023. Informaţii suplimentare si depunerea Cererilor de înscriere: direct la Bazele Sportive Onix, pe adresa de e-mail minifotbalsalaj@yahoo.com sau telefonic / SMS / whatsapp la nr. 0740494903. Sistemul competiţional se va stabili în funcţie de rezultatele sportive din sezonul anterior şi în funcţie de numărul echipelor înscrise.

*ANUNŢ: Se fac înscrieri pentru echipele nou-înfiinţate care doresc să participe în Campionatul de Minifotbal Sălaj, ediţia 2023-2024. 

*Noutaţile vor fi anunţate online pe Sportul Sălăjean şi pe paginile Facebook, Asociatia Judeteana de Minifotbal Salaj şi Baza Sportiva Onix Zalau.

You may also like

Leave a Comment