Responsive Menu
Add more content here...


Stadionul Municipal Zalău, în continuare închis

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 74 views
A+A-
Reset

Deşi de la data de 1 iunie au mai fost relaxate restricţiile, stadionul din Zalău rămâne deocamdată închis


Sportul s-a confruntat cu o situaţie fără precedent în acest început de an, astfel că pandemia de coronavirus a pus tot sportul pe “pauză”, iar bazele sportive au fost închise.

Chiar dacă restricţiile s-au mai relaxat în ultima perioadă, situaţia încă este dificilă pentru sportivii care sunt nevoiţi să se pregătească în anumite condiţii, asta dacă au unde…

Când vine vorba despre sportul zălăuan, acesta este încă pe pauză, având în vedere că Stadionul Municipal Zalău este în continuare închis, sportivii de la CSM Zalău sau CSS Zalău nu au putut relua pregătirile în această perioadă, deşi secţia de atletism de la CSM a dorit acest lucru.

Pentru a putea deschide porţile stadionului, trebuie îndeplinite câteva aspecte care momentan nu se pot realiza. Totuşi, directorul Clubului Sportiv Municipal Zalău speră să se găsească o soluţie cât mai repede pentru ca din 15 iunie să revenim la o oarecare normalitate.

“Suntem în discuţii cu Primăria Zalău ca să deschidă bazele. Încă nu se pot îndeplini normele necesare, astfel că stadionul este închis. Sper ca din 15 iunie să putem relua pregătirile şi să revenim cât de cât la normal, pentru că nu putem vorbi despre normalitate poate nici peste un an, deoarece această perioadă va lăsa sechele”.

Silviu Mureşan – director CSM Zalău

Ce spun autorităţile locale

Într-o situaţie asemănătoare cu cea a Stadionului Municipal Zalău se află şi Baza de Tenis a Primăriei, precum şi Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, de asemenea închisă în această perioadă.

Prin urmare, am stat puţin de vorbă cu Alexandru Pura – directorul Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei municipiului Zalău pentru a vedea când vor fi redeschise bazele sportive.

“Cel puţin până în 15 iunie, atât Stadionul Municipal Zalău, cât şi Baza de Tenis şi Sala Sporturilor vor rămâne închise. Sigur, conform ordinului Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii ne este destul de greu să le deschidem respectând tot ceea ce este în ordin şi pentru a nu apărea vreun focar, am decis să le ţinem închise. Ne dorim să le deschidem şi dacă măsurile se vor relaxa, se va realiza acest lucru. Oricum, mai bine să fim cu toţii sănătoşi şi după să putem face şi sport.

Alexandru Pura

You may also like

Leave a Comment