Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, ultima testare înainte de vacanţă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Sportul Şimleu mai joacă vineri, de la ora 17.00, un meci amical cu CSC Sânmartin, urmând ca de săptămâna viitoare, jucătorii să intre într-o binemeritată vacanţă, de aproximativ o lună de zile


Aerul vacanţei se simte din ce în ce mai mult la Sportul Şimleu. După un campionat reuşit în care s-au clasat pe locul 6, jucătorii vor primi o binemeritată vacanţă începând de săptămâna viitoare.

Până atunci şimleuanii se mai pregătesc pe plan local, iar vineri vor susţine şi ultimul meci amical din această perioadă.

Începând cu ora 17.00, Sportul Şimleu joacă pe teren propriu cu CSC Sânmartin, formaţie ce s-a clasat pe locul 5 în Seria a X-a, la egalitate de puncte cu gruparea de sub Măgură.

Departajarea între cele două echipe s-a făcut la meciurile directe. Dacă în tur, la Şimleu, scorul final a fost 2 – 2, în returul de la Sînmartin, partida s-a terminat tot cu o remiză, scor 1 – 1.

“După amicalul de vineri, vom mai face câteva antrenamente săptămâna viitoare, după care jucătorii vor intra în vacanţă. Sper să terminăm această serie a meciurilor amicale cu o victorie de moral”, a spus antrenorul Vlad Opriş.

Fotbaliştii de la Sportul Şimleu vor primi o lună de vacanţă, reunirea lotului în vederea pregătirilor pentru sezonul viitor fiind programată în jurul datei de 7 iulie.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că ediţia următoare a campionatului Ligii a III-a va începe pe 28 august, însă mult mai rapid începe Cupa României, prima fază fiind programată în 28 iulie.

Până la startul campionatului, FRF programează trei faze din Cupa României, pe 28 iulie (faza I), pe 11 august (faza a II-a), iar pe 25 august (faza a III-a).

You may also like

Leave a Comment