Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu obţine prima victorie din play-out chiar înaintea derby-ului judeţean cu SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Darius Marina a fost eroul “alb-albaştrilor”, reuşind să înscrie golul victoriei în minutul 90. A fost primul succes după o pauză de mai bine de cinci luni. După această victorie, şimleuanii au un moral ceva mai bun pentru derby-ul de miercuri, cu SCM Zalău


Sportul Şimleu a reuşit să obţină prima victorie în play-out, în deplasare la CSM Sighetu Marmaţiei. A fost primul succes după nouă etape. Ultima victorie a “alb-albaştrilor” datând din 19 noiembrie 2022. Atunci, gruparea de sub Măgura reuşea să învingă liderul Seriei de la acea vreme, FC Bihor. Acum, la mai bine de cinci luni distanţă, echipa pregătită de George Zima a reuşit o nouă victorie, prima în deplasare în acest sezon, în faţa unei formaţii mai bine cotate şi care avea un an 2023 cu evoluţii foarte bune.

CSM Sighetu Marmaţiei a început mai bine jocul şi ocaziile la poarta Şimleului au început să se adune, totul culminând cu o lovitură de la 11 m, în minutul 15. Însă, gazdele aveau să irosească penalty-ul, iar uşor-uşor, băieţii lui George Zima au încercat să iasă la joc şi să se apropie de poarta adversă.

Însă, până la pauză, tabela nu a mai suferit modificări şi la cabine s-a intrat cu un scor alb. În partea secundă, tot echipa din Sighetu Marmaţiei a avut ocaziile mai periculoase, dar apărarea Şimleului a rezistat.

În ultimele minute de joc, sighetenii au solicitat gol, însă, arbitrul asistent a considerat că mingea nu a depăşit cu toată circumferinţa linia porţii.

Imediat după, şimleuanii aveau să dea lovitura pe contraatac, iar la finalizare a fost, cine altul, decât Darius Marina. Golgheterul de la Sportul Şimleu a înscris golul prin care “alb-albaştrii” obţin prima victorie în deplasare în acest sezon.

Această victorie a venit la fix pentru şimleuani, chiar înaintea derby-ului judeţean cu SCM Zalău. Partida dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău va avea loc miercuri, 3 mai, de la ora 18.00.

CSM Sighetu Marmaţiei – Sportul Şimleu 0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Darius Marina (’90)

You may also like

Leave a Comment