Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu se deplasează la satelitul campioanei CFR Cluj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

În etapa a VIII-a, formaţia şimleuană are pare de un meci dificil, cu incomoda CFR Cluj II, echipă care în etapa trecută a fost răpusă de SCM Zalău abia în prelungiri. Satelitul campioanei dispune de o serie de jucători tineri, cu potenţial, dar etapă de etapă mai poate primi ajutor şi de la echipa mare pregătită de Dan Petrescu

Vineri, ora 15.00, Baza Sportivă “Victoria Someşeni” din Cluj: CFR Cluj II – Sportul Şimleu

Sportul Şimleu a scăpat victoria printre degete în partida cu CAO, dar trebuie să îşi revină rapid după acel joc, deoarece vineri are parte de o partidă care se anunţă mult mai dificilă. Gruparea de sub Măgură joacă pe terenul satelitului campioanei CFR Cluj şi are o misiune grea, deoarece întâlneşte o echipă bună din Seria a X-a.

CFR Cluj II dispune de o serie de jucători tineri, cu potenţial, mulţi dintre ei aflaţi în atenţia echipei mari, însă etapă de etapă, satelitul campioanei mai poate primi ajutoare şi de la echipa mare antrenată de Dan Petrescu.

Adversara Şimleului din etapa următoare stă mai bine în clasament şi are 11 puncte acumulate în şapte etape. CFR II ocupă locul 6 şi vine după o înfrângere dramatică la Zalău, unde a pierdut în prelungiri.

Întâlnim o echipă imprevizibilă, care are jucători de calitate, dar mergem cu încredere la Cluj şi sperăm să ne întoarcem cu puncte”, spune Ioan Gurzău.

Partida dintre CFR Cluj II şi Sportul Şimleu are loc vineri, de la ora 15.00, la Baza Sportivă “Victoria Someşeni”.

Pentru acest meci este incert atacantul Cătălin Vaida care s-a accidentat în partida cu CAO şi a fost schimbat în prima repriză. CFR Cluj II este pregătită de Alin Minteuan, antrenor care în vară a fost în cărţi pentru a prelua Sportul Şimleu, înainte de venirea lui Dacian Nastai.

După meciul de la Cluj, Sportul Şimleu va avea două partide consecutive pe teren propriu, cu Someşul Dej şi Luceafărul Oradea.

You may also like

Leave a Comment