Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu pierde locul de pe podium

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

După etapa de săptămâna trecută, formaţia şimleuană ocupă locul 4, fiind depăşită în clasament de către CA Oradea


Dintre cele cinci promovate care activează în Seria a X-a, Sportul Şimleu s-a mişcat cel mai bine şi a reuşit să acumuleze 12 puncte în cele 8 etape, toate pe teren.

Însă, în faţa Şimleului a ajuns CA Oradea, care a profitat de situaţia celor de la CSM Satu Mare, astfel că a câştigat un joc la “masa verde”.

CAO şi CSM Satu Mare trebuie să dispute restanţa pe 28 octombrie, dar sătmărenii nu s-au putut prezenta din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 care au fost la echipă.

În aceste condiţii, partida s-a decis la “masa verde”, iar cum CAO a mai câştigat şi sâmbătă cu Someşul Dej, formaţia pregătită de Florin Fărcaş a urcat pe locul 3.

Sportul Şimleu este acum pe poziţia a patra, la două puncte în spatele celor de la CAO, dar mai poate termina anul pe podium, însă are nevoie de rezultate pozitive în ultimele două deplasări, la Gloria Bistriţa şi CSC Sânmartin.

Şi CAO are de susţinut tot două meciuri în deplasare la Luceafărul Oradea şi la SCM Zalău.

“Dacă noi nu aveam problemele cu coronavirus,  am fi terminat turul pe podium. Chiar şi aşa putem, însă nu mai suntem doar la mâna noastră. Dar ne adaptăm situaţiei. Alte echipe au fost şi mai afectate, gen CSM Satu Mare, care pierde două jocuri la masa verde”, spune George Zima.

You may also like

Leave a Comment