Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, la ultima deplasare din acest sezon

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Măgură joacă sâmbătă în “fieful” satelitului campioanei României, un meci în care va încerca să îşi păstreze poziţia a treia din play-out. Şimleuanii dau peste o formaţie incomodă, care şi fără ajutor de la prima echipă are potenţial, având în lot tineri jucători talentaţi, care au pus probleme mari şi pe terenul lui SCM Zalău

Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul “Victoria” Someşeni: CFR Cluj II – Sportul Şimleu

Campionatul Ligii a III-a se apropie de final. Au mai rămas două etape din acest sezon, Sportul Şimleu urmând să întâlnească pe CFR Cluj II şi CSM Satu Mare.

Partida cu CFR Cluj II are loc sâmbătă, în “fieful” clujenilor. Este ultima deplasare din acest sezon pentru formaţia antrenată de Dacian Nastai, de la care şimleuanii speră la un rezultat pozitiv. Au în faţă o formaţie incomodă, care şi fără ajutor de la prima echipă are potenţial. CFR II dispune de jucători tineri, talentaţi, care a pus probleme în acest sezon multor echipe. Ultimul exemplu este SCM Zalău, echipă pe care CFR II a încurcat-o din nou, de data aceasta sub Meseş.

Sportul Şimleu a mai jucat în această primăvară de două ori cu CFR Cluj II. Ambele jocuri au avut loc la Şimleu, iar gruparea condusă de Ioan Gurzău a obţinut de fiecare dată rezultate bune. În sezonul regulat a câştigat cu 3 – 2, iar la meciul tur din play-out, meciul s-a terminat cu o remiză, scor 3 – 3. Sportul Şimleu a avut puterea să recupereze un handicap de trei goluri, fiind condusă cu 3 – 0 în minutul 75. De data aceasta miza nu mai este la fel de importantă, ambele echipe fiind scăpate de mult de  grija retrogradării. Ambele grupări se luptă pentru locul 3 în play-out. Sportul Şimleu se află pe această poziţie, cu 37 de puncte, în timp ce CFR Cluj II ocupă locul 4, cu un punct mai puţin.

“Pentru noi va fi un test bun, cu o echipă tânără, unde şi noi putem să le vedem potenţialul la jucătorii noştri tineri”, spune Ioan Gurzău.

Şimleuanii abordează finalul de campionat fără presiune, însă nu neglijează rezultatele şi speră să obţină cât mai multe puncte din ultimele două jocuri. “Ne apropiem de finalul unui sezon în care noi ne-am depăşit condiţia, având în vedere bugetul nostru şi echipele cu care suntem în competiţie. Din lotul de 24 jucători avem doar şapte jucători din afara judeţului, iar restul sunt localnici. Anul trecut am fost în serie cu cinci echipe nou-promovate. Toate au bugete de trei ori mai mare decât al Şimleului. La noi, bugetul a scăzut faţă de sezonul trecut dar am rămat tot acolo. Reuşim acest lucru doar printr-o bună organizare”, spune preşedintele grupării şimleuane.

You may also like

Leave a Comment