Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, învinsă la Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Echipa pregătită de Dacian Nastai a pierdut la două goluri diferenţă partida cu CFR Cluj II, în ciuda unui joc bun făcut de şimleuani


Sportul Şimleu şi-a îndeplinit obiectivul şi s-a salvat de la retrogradare. Astfel, în ultimele două etape, antrenorul Dacian Nastai este decis să acorde minute jucătorilor tineri şi celor care au prins minute mai puţine în acest sezon pentru a vedea pe cine se poate baza în sezonul următor.

Aşa se face că la meciul din această rundă, în deplasare la CFR Cluj II, Dacian Nastai a jucat din primul minut cu Emanuel Seran sau Cătălin Pop, doi tineri de perspectivă, ambii din Sălaj, din zona Şimleului.

Chiar şi aşa, şimleuanii au avut o prestaţie bună la Cluj şi chiar şi-au creat ocazii, Adelin Neaga fiind aproape de a deschis scorul. Nici clujenii nu au fost mai lucizi în faţa porţii, astfel că prima repriză s-a încheiat fără goluri.

În repriza secundă, gazdele au reuşit să deschidă scorul, în urma unei lovituri libere şi a unei nesincronizări în apărarea Şimleului.

La acest scor, băieţii lui Dacian Nastai nu mai aveau nimic de pierdut, astfel că s-au năpustit în atac şi au început să apar şi ocaziile, iar Seran sau Cătălin Vaida au avut şansa de a restabili egalitatea.

Seran a şi reuşit să înscrie, însă, golul a fost anulat. Atacantul Şimleului i-a furat mingea portarului advers şi a trimis balonul în poartă, însă, centralul a considerat că sălăjeanul a faultat în atac şi golul a fost anulat.

În cele din urmă, golul a venit tot în poarta Şimleului, în urma unui contraatac în minutul 88. S-a terminat 2 – 0 pentru CFR Cluj, însă, sălăjenii au avut o prestaţie bună, care l-a mulţumit pe antrenorul Dacian Nastai, mai ales că antrenorul a dat şi şansa tinerilor de a evolua în acest joc.

CFR Cluj II – Sportul Şimleu 2 – 0 (0 – 0)

Sportul: Paul Cosma – Paul Pedro, Cătălin Pop, Paul Oşan, Mihai Cohan, Ionuţ Paşcu, Marius Leitan, Emanuel Seran, Cătălin Vaida, Răzvan Pop şi Adelin Neaga. Au mai intrat: Lukacs Marc, Gueye Mansour, Vlad Lujerdean şi Paul Pop. Antrenor: Dacian Nastai

You may also like

Leave a Comment