Responsive Menu
Add more content here...


Sportul Şimleu, eşec la limită cu Minerul Ocna Dej

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Măgura a pierdut, pe teren propriu, în faţa grupării pregătite de Dănuţ Şomcherechi, fostul antrenor al şimleuanilor

Sportul Şimleu se apropie de finalul aventurii în Liga a III-a. A retrogradat şi matematic, dar băieţii lui George Zima dau tot ce au mai bun în meciurile care le-au mai rămas de disputat. Aşa a fost şi la partida disputată sâmbătă, pe Stadionul Măgura, în faţa celor de la Minerul Ocna Dej.

Dacă, în sezonul regulat, şimleuanii au reuşit două remize cu echipa dejeană, în play-out, Sportul nu a mai reuşit aceleaşi prestaţii şi a fost învinsă atât în tur, cât şi în retur.

Ce-i drept, din acest play-out, la echipa din Dej a revenit pe banca tehnică Dănuţ Şomcherechi, adică fostul antrenor de la Sportul Şimleu.

Cu Şomcherechi pe bancă, Minerul şi-a asigurat locul 2 în acest play-out, adică locul 7 în campionat şi va avea pretenţii mai mari din sezonul următor. De altfel, dejenii sunt şi singura formaţie care au învins SCM Zalău în această fază a competiţiei.

Însă, revenind la meciul de la Şimleu, gazdele s-au străduit şi au dat tot ce au putut, însă, experienţa oaspeţilor a făcut diferenţa, iar Minerul avea să se impună cu 1 – 0 sub Măgura, singurul gol al partidei fiind marcat de Bogdan Pop.

De precizat este faptul că pentru acest joc, antrenorul George Zima nu a putut conta pe trei titulari, golgheterul Darius Marina (suspendat), Dragoş Crişan şi Vlad Lujerdean (ambii accidentaţi).

Pentru Sportul Şimleu urmează o deplasare la Victoria Carei, după care va încheia campionatul pe teren propriu, în faţa celor de la CSM Sighetu Marmaţiei.

Sportul Şimleu – Minerul Ocna Dej 0 – 1

Sportul: Paul Cosma – Răzvan Pop, Paul Pedro, Paul Pop, Eduard Marina, Alin Cătuna, David Ciurcui, Paul Szecui (cpt.), Rareş Baciu, Andrei Zete şi Matteo Olaru. Rezerve: Octavian Ivan, Balogh Krisztian – Lukacs Marc şi Emanuel Seran. Antrenor: George Zima

MINERUL: Patric Toderean – Emanuel Negru (cpt.), Mihai Onicaș, Mihai Maxim, Darius Mureșan – Raul Vitan , Alex Giurgean, Raul Suciu, Septimiu Kolbazs – Florin Dan și Bogdan Pop. Rezerve: Raul Papp, Rareș Babiciu, Alex Papp, Edy Meszaroș, Toni Giurgean, Ionuț Timiș

You may also like

Leave a Comment