Responsive Menu
Add more content here...


Sportivii de la CS TerraKid Zalău s-au remarcat din nou la Europenele de karate tradiţional

„Sunt foarte mândru, din nou de evoluţia sportivilor mei şi, mai ales de atitudinea cu care se prezintă pe suprafață la fiecare campionat” - Cristian Duţă – antrenor CS TerraKid Zalău

by Sportul Salajean
0 comment 254 views
A+A-
Reset

În perioada 16 – 19 mai 2024, Iașiul a fost gazda celei de a XXXVII-a ediții a Campionatului European de Karate Tradițional, competiție ce a reunit peste 1.000 de sportivi din 16 țări.

Clubul TERRAKID ZALĂU a participat cu un număr de 24 de sportivi de la categoriile copii până la seniori şi veterani! Bârsan Ema, Solomonean Damian, Strunga Dragoş, Madru Adrian, Rus Medeea, Gruşea Diana şi Ciascai Rodica au fost sportivii noştri care au participat la categoriile copiilor!

Atitudinea cu care au lucrat pe suprafață a fost una excepțională, chiar dacă rezultatele nu au fost cele pe care ni le-am dorit cu toții, emoțiile şi-au spus cuvântul, dar am mare încredere că pe viitor vor veni şi medaliile în urma ambiției şi munca pe care o depun la fiecare antrenament!

La categoria Juniori ( 16 – 18 ani), Popescu Alexia și Boengiu Alexa au câștigat medaliile de aur şi argint la proba de kumite individual. Aceleași 2 sportive, cu un mental puternic, si-au unit forțele iar la proba de kumite echipe au câştigat aurul.

Soreaţă Răzvan, după o accidentare urâtă, în finală, la aceeași probă, în ultimele secunde din meci a găsit inspirația de care avea nevoie şi a câștigat locul 1 la kumite echipe!

La probele tehnice, Gheorgiu Vanessa, Popescu Alexia şi Boengiu Alexa, în urma unei execuții superbe au devenit reginele Europei la proba de kata echipe!

La aceeași probă, dupa un bunkai care a ridicat tribunele în picioare, Cătălin Marşovina, Dragoş Ciobănaş si Răzvan Soreaţă au câştigat medalia de aur.

La categoria Tineret, același Dragos Ciobănaş alături de Chirică Luca au câştigat medalia de aur la proba de enbu masculin. Tot Chirica Luca a câştigat locul 1 la kumite echipe şi locul 2 la fuku-go, după multe meciuri spectaculoase care au ținut multă lume cu sufletul la gură, Luca fiind deja o certitudine ale acestor meciuri cu foarte mare încărcătură emoțională.

La categoria Seniori, vă prezentăm doar rezultatele pentru ca de atâția ani v-am obișnuit cu ele, să fim cei mai buni, iar cuvintele nu îşi mai au rostul.

Locul 1: kata echipe feminin – Alice Duță, Ilena Benescu, Alexandra Laios

Locul 1: kata echipe masculin – Cristian Duță, Vlad Popescu,  Alexandru Nicolae

Locul 1: Enbu Masculin – Cristian Duță, Vlad Popescu

Locul 2: Enbu Mixt – Cristian Duță, Ilena Benescu

Locul 1: Kata individual  – Cristian Duță

Locul 3: Kumite Echipe: Alexandru Nicolae

În acest an, am avut şi categoria Veterani, unde Anisoiu Ionuț s-a descurcat foarte bine, ocupând a III-a poziţie a podiumului, dar nu numai pentru noi, pentru multă lume merita medalia de aur.

Înca nu luam vacanță, deoarece în luna iunie am fost invitați sa participăm la Cupa Mondială intercluburi, unde TerraKid va participa cu 4 sportivi – Cristian Duță, Alexandru Nicolae, Vlad Popescu şi Răzvan Soreaţă! Speram din tot sufletul să ne întoarcem cu medalii, nivelul este foarte ridicat cu un număr de peste 2.000 de sportivi din 32 de țări!

Sunt foarte mândru, din nou de evoluţia sportivilor mei şi, mai ales de atitudinea cu care se prezintă pe suprafață la fiecare campionat. Vreau sa îi mulțumesc si domnului Remus Cliţan (n.r preşedintele clubului TerraKid Zalău), care de fiecare dată, doar el știe cum face posibilă fiecare deplasare a sportivilor.

OSS!

Cristian Duţă – antrenor CS TerraKid Zalău

You may also like

Leave a Comment