Responsive Menu
Add more content here...


Sporting Zalău rămâne fără antrenor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Singura echipă de fotbal din Zalău va juca în retur fără antrenor, după ce clubul s-a despărţit amiabil de experimentatul Călin Pop


Din returul sezonului trecut, la Sporting Zalău a fost numit antrenor experimentatul Călin Pop, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în anul 2018. Din acest început de an, cele două părţi s-au despărţit, astfel că în a doua parte de campionat liderul Seriei Vest va încerca să se descurce şi fără antrenor.

“Nu au fost certuri nu a fost absolut nimic, pur şi simplu încetăm colaborarea cu antrenorul Călin Pop. Ajutorul său a fost foarte bun pentru noi şi acest lucru se poate observa şi în rezultatele obţinute. Încercăm să ne descurcăm în retur şi fără antrenor, mai ales că avem jucători cu experienţă, iar un jucător precum Florin Vaşvari poate fi un lider pentru vestiar”, a spus conducătorul echipei, Alin Pop.

Înainte de Sporting Zalău, Călin Pop s-a ocupat de pregătirea juniorilor A de la Atletic Zalău, iar în trecut, tehnicianul a antrenat de două ori şi FC Zalău în Liga a III-a, cu care a avut rezultate bune.

 

You may also like

Leave a Comment