Responsive Menu
Add more content here...


Spitalul Județean de Urgență Zalău a primit cea mai înaltă categorie de acreditare acordată unui spital din România

Veste extraordinară pentru municipiul Zalău! Spitalul Județean de Urgență Zalău a fost încadrat în categoria a II-a de acreditare, cea mai mare categorie de acreditare acordată până în prezent unui spital din România

by Mihai POP
0 comment 2,2K views
A+A-
Reset

Spitalul Județean de Urgență Zalău, unitate medicală din subordinea Consiliului Județean Sălaj, a fost acreditat de Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate în categoria a II-a.

Aceasta reprezintă cel mai mare grad de acreditare obținut de spitalele din România (în contextul în care, până la acest moment, niciun spital din România nu a fost încadrat în categoria I de acreditare).

Recunoștința mea se îndreaptă către managerul SJU Zalău, directorul medical, precum și către toți cei implicați în procesul de acreditare, pentru modul exemplar în care au pregătit acest examen atât de important pentru sistemul medical din județul Sălaj. Rezultatele obținute îmi întăresc convingerea că Spitalul Județean este condus de profesioniști, că medicii își fac pe deplin datoria și că, la nivelul județului, cetățenii beneficiază de serviciile uneia dintre cele mai bune unități sanitare. Faptul că Spitalul din Zalău a dobândit al doilea cel mai mare punctaj în rândul spitalelor județene de urgență demonstrează angajamentul ferm în a oferi îngrijire medicală de înaltă calitate. În numele cetățenilor și al meu personal, mulțumesc întregii echipe pentru munca, profesionalismul și dăruirea de care dă dovadă zi de zi și o asigur de tot sprijinul în proiectele viitoare”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment