Responsive Menu
Add more content here...


„Speddy Gonzales” rămâne neidentificat. Nu a fost găsit încă şoferul vitezist din acţiunea în care autospeciala Poliţiei a intrat în şanţ

by Mircea ARDELEAN
0 comment 26 views
A+A-
Reset

A trecut deja o lună şi jumătate de când radarul Poliţiei înregistra un autoturism ce rula prin localitatea Panic cu o viteză de 132 km/oră! În momentul în care se pregăteau să meargă în urmărirea vitezomanului, oamenii legii au intrat cu autospeciala în şanţ. În ciuda eforturilor făcute, conducătorul auto nu a fost încă identificat

Pe data de 24 mai, un echipaj de la Poliţia Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Zalău ce acționa cu aparatul radar pe Drumul Național 1F, între municipiul şi localitatea Hereclean.

Pe raza localităţii Panic, un autoturism rula spre localitatea Hereclean cu viteză mare. În momentul în care a fost înregistrată viteza maşinii de radar, acul kilometrajului indica 132 km/oră!

În acel moment, echipajul de la Rutieră a pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase şi a încercat să pornească în urmărirea vitezomanului. La efectuarea manevrei de întoarcere, însă, autospeciala Poliţiei a derapat și a intrat cu partea din dreapta în șanț.

Ca urmare, oamenii legii nu au mai reuşit să îl urmărească pe „Speddy Gonzales”. Poliţia a început atunci verificările în vederea identificării proprietarului autoturismului, dar şi a identificării conducătorului auto.

La mai bine de o lună şi jumătate de la momentul evenimentului, vitezomanul nu a fost încă identificat.

Poliţia a stabilit totuşi că maşina era un Renault Laguna, dar nu a fost identificat numărul de înmatriculare. Ca urmare, nu a putut fi prins conducătorul auto care a condus cu 132 km/oră în localitate!

Cercetările continuă!

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 13 iulie.

You may also like

Leave a Comment