Responsive Menu
Add more content here...


Spectatorii sunt aşteptaţi în număr mare la returul dintre Unirea Mirşid şi Viitorul Ulmeni

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 24 views
A+A-
Reset

Partida este programată sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal din Zalău. În tur s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 2 – 2


Unirea Mirşid vrea să readucă fotbalul sălăjean în Liga a III-a şi este la un meci distanţă de această realizare. După un 2 – 2 la Baia Mare, campioana Sălajului şi-a mărit şansele de promovare, dar mai are de trecut şi de returul de sâmbătă, care va avea loc de la ora 17.30, pe Stadionul “Municipal” din Zalău.

La acest joc sunt aşteptaţi cât mai mulţi iubitori ai fotbalului pentru a susţine Unirea Mirşid  , iar oficialii campioanei se aşteaptă la o asistenţă record.

De fapt şi în meciul de la Baia Mare, campioana Sălajului a avut parte de o susţinere importantă din partea suporterilor, iar în tribunele Stadionului “Viorel Mateianu” au fost mai mulţi fani ai campioanei Sălajului decât de la Viitorul Ulmeni.

Alături de Unirea Mirşid a fost şi conducerea de la AJF Sălaj – preşedintele Daniel Sabou şi “vicele” Marius Cozma, dar şi Doru Ţîrle, consilierul pe probleme de sport a primarului Zalăului,  semn că autorităţile locale sunt alături de proiectul propus de Unirea Mirşid, prin care se doreşte readucerea fotbalului sălăjean în Liga a III-a.

You may also like

1 comment

Nelu 21 June 2019 - 8:36

Creere seci. Am avut echipa de div C dar Ciunt a vrut cu orice pret sa-i dea o jucarie plodului prietenului sau Pop Gheorghe si analfabetei Lucica, Sporting Zalau. Ce a urmat din putul gandiri gaunoase se stie, se vede…Acum vrea sa distruga voleiul in favoarea fotbalului? RUSINE IMPOSTORILOR !!!!!!

Reply

Leave a Comment