Responsive Menu
Add more content here...


Spectacol în Sala Sporturilor. SCM Zalău a fost aproape de o victorie în faţa liderului Corona Braşov

Gruparea de sub Meseş a fost aproape de victorie în faţa liderului din Divizia A1, dar o cădere inexplicabilă pe finalul setului cinci a făcut ca victoria să aparţină vizitatorilor. Însă, SCM rămâne cu o prestaţie solidă şi se alege cu un punct din confruntarea cu Corona, deşi, poate, ar fi meritat mai mult

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 711 views
A+A-
Reset

A fost o zi plină la Sala Sporturilor din Zalău, dar cu ghinion pentru echipele sălăjene de handbal şi de volei. Totuşi, ambele echipe au întâlnit echipe puternice, SCM Zalău dând piept chiar cu liderul din Divizia A1 la volei masculin. Chiar şi aşa, a fost un meci pe cinste care a durat mai bine de două ore şi jumătate şi la capătul căruia, Zalăul a fost atât de aproape să obţină o victorie mare.

N-a fost să fie din păcate, dar băieţii lui Rainer Vassiljev se aleg cu un punct după duelul cu liderul campionatului. Au fost aproape de o victorie de două puncte, chiar şi de trei puncte în faţa unui public numeros, într-o atmosferă frumoasă ca în vremurile bune ale voleiului zălăuan.

Cât despre seturi, primul a fost destul de echilibrat şi cele două echipe au mers umăr la umăr până pe final de set. Zalăul a condus cu 20 – 19 după atacul lui Ionescu, dar băieţii lui Laurenţiu Lică au întors şi au condus cu 23 – 21. SCM a venit la 23 – 24, dar setul avea să-i revină Braşovului.

În setul al doilea, SCM Zalău a început mai rău şi Corona s-a aflat la conducere, având chiar şi trei puncte avans, scor 12 – 15 sau 14 – 18.  Însă, pe serviciul lui Radisa Stevanovici, SCM a avut o revenire de marcă şi a întors scorul la 23 – 22, sârbul reuşind şi un as. S-a făcut 24 – 25, dar două atacuri ale lui Ionescu şi un atac al lui Pinto Cardoso au adus setul la Zalău.

Setul al treilea a fost unul controlat în totalitate de SCM Zalău, însă, unul cu un moment nefericit în care Pedro Pinto Cardoso s-a accidentat şi nu a mai putut evolua deloc în această partidă, locul său fiind luat de Gabriel Cavalcante. Însă, în setul al patrulea, Corona avea să se impună deşi Zalăul a avut şanse bune, conducând cu 23 – 22, dar pierzând cu 23 – 25.

A venit setul decisiv şi SCM a început ca din tun şi a avut 4 – 0 şi 7 – 3. Însă, a urmat o cădere inexplicabilă, în care inspiraţia de moment a făcut diferenţa. Corona a egalat la 8 şi ulterior SCM a mai reuşit doar două puncte, braşovenii reuşind să se impună pe serviciul lui Tudor Magdaş, voleibalist născut chiar la Zalău.

Alexandru Ionescu a fost cel mai bun marcator al Zalăului cu 25 de puncte, urmate de Thiago Suarez Mendoza cu 23 de puncte.

SCM Zalău – Corona Braşov 2 – 3 (-23, 25, 18, -23, -10)

You may also like

Leave a Comment