Responsive Menu
Add more content here...


SPECIAL. Un teolog din Şimleu Silvaniei a devenit paramedic la SMURD!

by Eduard FARCAS
0 comment 2,4K views
A+A-
Reset

Jozsa Nandor Lorand a urmat o activitate de voluntariat în cadrul proiectului „Salvator din pasiune” iar începând de astăzi şi-a început activitatea la echipajul medical din oraşul de la poalele Măgurii


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” se laudă cu un nou membru, mai inedit. Un teolog a ales să urmeze cursurile de prim-ajutor şi să fie înrolat într-un echipaj al SMURD din Şimleu Silvaniei.

Astfel, începând de astăzi, marea familie a salvatorilor şimleuani s-a mărit cu un nou membru.

Jozsa Nandor Lorand – un teolog în vârstă de 33 de ani, s-a gândit la într-ajutorarea semenilor săi şi s-a înscris la o activitate de voluntariat în cadrul proiectului naţional „Salvator din pasiune”.

După derularea şi absolvirea a două cursuri la nivel local (cursul introductiv şi cursul de prim ajutor de bază) şi parcurgerea orelor necesare, a absolvit şi Cursul de prim ajutor calificat la Centrul de formare şi pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă din cadrul ISU “Crişana” al judeţului Bihor.

Astfel şimleuanul şi-a început de astăzi activitatea alături de paramedici în cadrul echipajului SMURD, devenind un salvator pentru oameni. Tânărul va fi prezent într-o ambulanţă SMURD cu care va parcurge întreaga zonă a Văii Crasnei pentru a fi în mijlocul sălăjenilor şi a salva vieţi omeneşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj se laudă cu un astfel de membru, care salvează oamenii din punct de vedere spiritual, iar în timpul săptămânii salvează vieţile trupeşti.

Să precizăm faptul că noul membru din echipa SMURD slujeşte la Parorhia din Şimleu Silvaniei, însă în paralel este şi profesor de teologie la Şcoala Gimnazială „Bathory Istvan” din Şimleu.

You may also like

Leave a Comment