Responsive Menu
Add more content here...


SPECIAL. Paula Rad, după finala de la Românii au Talent: “Aştept să se întâmple ceva frumos în cariera mea”. GALERIE FOTO şi VIDEO

by Călin ONICAŞ
0 comment 3,3K views
A+A-
Reset

O necunoscută acum mai puţin de un an, femeia de serviciu cu Conservatorul în CV a devenită acum cunoscută în întreaga ţară datorită emisiunii de la PRO TV. La finalul show-ului ce a avut loc vineri seara, sălăjeanca noastră este încântată, însă a precizat pentru Ştiri din Sălaj şi Sportul Sălăjean că – cel puţin deocamdată – nu a primit nicio ofertă pentru un nou proiect!?


La fiecare apariţie în show-ul “Românii au Talent”, sălăjeanca în vârstă de 29 de ani s-a remarcat. Mai întâi, la preselecţii, unde vocea şi viaţa ei au surprins, iar Andra a apăsat butonul auriu ce a propulsat-o direct în semifinale. Şi aici, soprana din Zalău a uimit interpretând live melodia „Nessun dorma”, prezentată LIVE. Răsplata a venit automat, deoarece telespectatorii au desemnat-o câştigătoarea din a cincea semifinală şi au trimis-o între cei mai buni dintre cei buni ai sezonul şapte!

La o săptămână distanţă, Paula Rad a intrat din nou în scenă în finală în care s-au duelat 11 finalişti, interpretând piesa piesa „L’amour est un oiseau rebelle”.

Marea finală le-a adus telespectatorilor momente fascinante de canto, dans, acrobaţie, beatbox, chinese pole şi gimnastică, iar juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu au aplaudat frenetic talentul autentic, au apreciat şi lăudat reprezentaţiile tuturor concurenţilor.

După cum era şi de aşteptat, show-ul a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public, astfel că – pe întreaga durată de difuzare – peste 1.6 milioane de telespectatori au stat cu sufletul la gură, iar audienţa maximă s-au fost stabilită undeva în jurul orei 23.00, când peste 2.4 milioane de români stăteau cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment!

A venit şi moment adevărului, în care telespectatorii şi-au votat eroii. În urma voturilor, Lorelai Mosnegutu a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro şi a primit titlul de cel mai talentat român! Locul doi a fost ocupat de grupul OK World Wide, iar chinezul Fang Shuang s-a clasat pe locul al treilea! În fine, Eduard Antal a fost desemnat cel mai original concurent, primit şi premiul de 10.000 de euro!

Şi prestaţia scenică a sălăjencei noastre a fost una de un rang ridicat într-o prezenţă atât de selectă, astfel că Paula Rad s-a clasat pe locul 6 într-un top realizat pe baza numărului de voturi trimise de telespectatori.

Chiar dacă nu s-a clasat pe podium, ea poate fi considerată o mare câştigătoare, iar prezenţa ei aici i-a deschis orizonturi noi. Extrem de obosită după o perioadă frumoasă, dar foarte dificilă, cu sute şi sute de ore de antrenament, dar şi cu cele trei prezenţe la PRO TV, sălăjeanca este mândră.

“Participarea mea la Românii au Talent a fost o experienţă frumoasă şi aştept să se întâmple ceva frumos în cariera mea. Când m-am înscris la acest show, nu viseam că voi ajunge în marea finală! Mă bucur că am ajuns în finală şi că am reuşit să trăiesc momente unice. Am primit şi sute de mesaje cu cuvinte frumoase, iar acest lucru m-a încântat. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în ultimele luni. Încă nu s-a întâmplat nimic în cariera mea şi, cel puţin deocamdată, nu am primit nicio ofertă pentru noi proiecte” a declarat  –  pentru ziarul Sportul Sălăjean şi pentru Ştiri din Sălaj – singurul sălăjean calificat vreodată în marea finală a show-ului.

 

Reacţiile juraţilor de după show:


Andi Moisescu:

“Măcar o data pe an, de şapte ani încoace, mă bucur că le putem oferi românilor ocazia să voteze si <pentru>. Avem câteva subiecte care ne magnetizează şi ne fac să ne îndepărtăm unii de alţii, dar mă bucur că măcar talentul asta ne apropie”.


Mihaela Rădulescu:

“Le mulţumesc colegilor pentru acest sezon epic! E o echipă fabuloasă care munceşte grozav! Le mulţumesc dragilor mei colegi şi finaliştilor! Toţi sunteţi talentaţi şi sunteţi acolo unde visaţi să fiţi. Până la urmă, mergem mai departe. Aici nu se termină pentru mulţi dintre voi competiţia, pentru că aveţi ce trebuie, aveţi cu ce!”.


Andra:

“Bravo colegilor mei, bravo vouă şi bravo echipei care i-a ajutat pe aceşti copii talentaţi să le pună în evidenţă toate calităţile. Mă bucur tare că avem locuri în faţă la cel mai bun show. Îi felicit că aţi avut curajul să va lăsaţi jurizaţi de noi şi de cei de acasă. Îi invitam pe toţi să se înscrie la preselecţii şi să aibă curajul vostru”.


Florin Călinescu:

“Cred că sezoanele sunt egale între ele şi asta datorită faptului că oamenii sunt talentaţi. Poate creşte din punct de vedere producţie, dar în ceea ce va priveşte, sezoanele sunt egale, pentru că vin oameni talentaţi şi atunci talentul în sine nu poate să aibă grade diferite. Este liniştitor că avem un sezon perfect egal cu cel care a fost şi cu cel ce va veni”.

 

 

Sursa foto: PRO TV

You may also like

Leave a Comment