Responsive Menu
Add more content here...


SPECIAL. Nuntă în fotbalul sălăjean: portarul Claudiu Băican s-a căsătorit! GALERIE FOTO

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 6,3K views
A+A-
Reset

La eveniment au fost prezenţi peste 300 de invitaţi, iar printre aceştia s-au numărat şi sportivi, în special fotbalişti. Lista invitaţilor din fotbal a fost deschisă de Gabriel Vaşvari, jucătorul de la Poli Timişoara, cel care a fost naşul mare


 În fotbalul sălăjean, Claudiu Băican este un nume important, portarul zălăuan având un CV bogat, după ce acesta a trecut pe la mai multe echipe din ligile inferioare din Italia, dar a jucat şi în Liga 1 de fotbal din România, la Săgeata Năvodari.

În anul 2014 el a revenit acasă şi a semnat cu FC Zalău, dar după un sezon a ajuns în liga secundă la Olimpia Satu Mare.

În speranţa că şi FC Zalău va promova în Liga a II-a, Claudiu Băican s-a întros la gruparea de sub Meseş în vara anului 2016 şi a rămas în tricoul ”alb-albastru” până când formaţia condusă de Ioan Morar s-a desfiinţat.

Cariera sa fotbalistică a continuat la Unirea Tăşnad, club la care s-a transferat înainte de începerea campionatului.

Şi pe plan personal, Claudiu Băican se poate declara împlinit, după ce sâmbătă a făcut pasul cel mare şi s-a căsători cu aleasa inimii sale – Lavinia, un make-up artist de renume din Zalău.

Cei doi tineri sunt împreună din anul 2014, iar după doar un an de relaţie, Claudiu şi Lavinia au făcut starea civilă, dar şi cununia religioasă, astfel că cei doi au format o familie din 2015.

Marea petrecere – adică nunta – a avut loc sâmbătă, la Complexul Severus din Zalău, iar la fericitul eveniment au participat aproape 350 de invitaţi.

Printre aceştia s-au numărat şi sportivi, în special fotbalişti, capul listei fiind deschis de naşul mare – Gabriel Vaşvari, fotbalistul de la Poli Timişoara. Acesta, împreună cu soţia sa Monica sunt părinţii spirituali din partea mirelui, în timp ce din partea miresei, naşi au fost Andrei şi Raluca Iancu.

Din lumea fotbalului, au mai fost prezenţi Florin Mureşan de la Olimpia Satu Mare şi soţia sa, Adriana, adică colega noastră de la ziarul Informaţia Zilei, Rareş Takacs de la Universitatea Cluj, dar şi colegii de la Unirea Tăşnad, Raul Stanciu (cu care Băican a fost coleg şi la FC Zalău) şi Bogdan Faur.

Sâmbătă, cei doi din urmă au fost titulari în remiza de pe teren propriu cu Metalurgistul Curgir, iar Stanciu şi-a trecut numele şi pe lista marcatorilor. Cu toate acestea, oboseala nu s-a simţit, iar cei doi fotbalişti au petrecut pe cinste la nunta colegului lor.

Şi dacă tot suntem la categoria invitaţiilor din fotbal, trebuie să spunem că la nuntă a fost prezent şi fostul coleg de la FC Zalău, este vorba despre atacantul Alexandru Pop, care acum evoluează pentru campioana Sălajului – Dumbrava Gîlgău.

Printre invitaţii din sport s-a aflat şi fosta handbalistă Valeria Motogna împreună cu Gabriel Puşcaş, portarul de la CS Barcău Nuşfalău, dar şi „căpitanul” de la AS Creaca Jac, Marius Taloş.

Distracţia a fost pe cinste şi a durat până în zori de zi. Nu avea cum să fie altfel, în condiţiile în care atmosfera a fost întreţinută de renumitul Alex de la Orăştie şi formaţia sa.

S-a renunţat la obiceiurile cu furatul miresei sau a papucului, iar timpul a fost folosit doar pentru distracţie. ”Nu am avut timp de aşa ceva, deoarece am danast în continuu”, a spus Claudiu Băican, care a ţinut să le mulţumească celor care au fost prezenţi la nuntă.

”Multă lume m-a sunat şi mi-a spus că aşa nuntă nu a mai prea văzut în Zalău. Chiar a fost distracţie, iar lumea a fost mereu pe ring şi a dansat. Nu m-am aşteptat să iasă atât de frumos. Pe această cale vrem să le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi la acest eveniment frumos din viaţa noastră”, a precizat Băican.

 

You may also like

Leave a Comment