Responsive Menu
Add more content here...


SPECIAL! Din Tihău la Paris – nuntă de basm în fotbalul din Sălaj. GALERIE FOTO – VIDEO

by Eduard FARCAS
3 comments 7,1K views
A+A-
Reset

Eusebiu David – fotbalist la AS Tihău – a cerut-o în căsătorie pe Alexandra Mitrea – fost arbitru în lotul judeţean –  chiar la… „poalele” Turnului Eiffel 


În prezenţa a peste 500 de invitaţi, Eusebiu David, fotbalist la AS Tihău, fost campion judeţean cu Meseşul Treznea, şi-a legat destinul cu Alexandra Mitrea, o tânără şi frumoasă arbitră din Liga a V-a.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Ortodoxă din Tihău iar distracţia, care a durat până ce s-au revărsat zorii dimineţii, a avut loc la Salon Vivaldi din Jibou.

Printre cei 500 de invitaţi s-au regăsit numeroşi fotbalişti şi arbitrii, dar şi invitaţi speciali, precum deputatul Liviu Balint, fostul primar din Surduc, Onicaş Maria sau şeful Gării CFR Jibou, Ilie Opriş.

La nuntă au fost prezenţi numeroşi jucători de la AS Tihău şi Unirea Cristolţ, printre care şi  Mihai Crişan, Emil Păşcuţă Ionuţ Păşcuţă, Alin Lazăr, Ionuţ Lazăr, dar şi colegi fotbalişti din judeţ – Marius Rus (Dumbrava Gîlgău), Andrei Bene  (Dumbrava Gâlgău), Radu Pop (patronul echipei Luceafărul Bălan), Mihai Molnar (Rapid Jibou). Au fost prezenţi la nuntă şi colegi ai Alexandrei din arbitraj, printre care Remus Câmpan, Alin Abraham, Roxana Botiş sau Claudiu Coste.

Naşii au fost Olaru Răzvan şi Simona; Opriş Cătălin şi Florina.

Nunta a fost ceva de vis, totul a fost perfect, a ieşit exact aşa cum am plaficat-o. Pe viitor o să ne întoarcem în Paris. Vrem să ne facem o casă a noastră. Luna de miere o să fie peste vreo câteva luni. Încă nu e nimic stabilit dar o să fie undeva la soare”, ne spune Alexandra Mitre.

Nunta  fost marcată şi de câteva surprize din partea naşiilor – concert cu formaţia solistului Albert Ionuţ şi bar mobil realizat de Cocktails art Florin Recean din Zalău


 Eusebiu David a jucat la juniori la FC Zalău. În fotbalul mare a debutat la Meseşul Treznea în 2011, când echipa condusă atunci de Aurel Petrean a câştigat Liga a IV-a şi a pierdut la baraj cu Olimpia Satu Mare. A fost apoi împrumutat de FC Zalău la Benfica Ileanda din august 2012 până în aprilie 2013 când s-a transferat la AS Tihău.

Alexandra Mitrea a fost arbitru în Liga a V-a de la 13 ani până la 18 ani.


Poveste de dragoste la un meci de fotbal cu final fericit 

Cei doi îndrăgostiţi s-au cunoscut după un meci de fotbal, pe când Alexandra avea 14 ani. Nu şi-au mai vorbit apoi timp de doi ani. S-au întânit din nou, întâmplător la Discoteca Chechiş în urmă cu 6 ani, iar de atunci trec împreună poeste bucuriile vieţii.

Oficial el mă remarcase când am început să arbitrez , avem vreo 14 ani , iar apoi ne-am cunoscut într-un club printr-o prietenă comună. Iar de atunci au trecut 6 ani, ne spune Alexandra Mitrea. 

Eusebiu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra chiar la Turnul Eiffel.

În august 2015 se apropia ziua mea de naştere şi mi-a cumpărat cadou bilete în Paris. El era acolo de câteva luni deja. În 15 august am ieşit la turn si m-a cerut în căsătorie, mai spune Alexandra Mitrea.

 

 

You may also like

3 comments

Cos min un atu 1 august 2017 - 2:31

NOROOOC !!! N-O MAI CALCAT EUSEBIU CU ALE PRIN ATATA FUM DE CAND AM IMPINS DACIA ME VENIND DE LA DISCOTECA 🙂 )))

Reply
Cos min un atu 1 august 2017 - 2:34

N-O MAI CALCAT EUSEBIU CU ALE PRIN ATATA FUM DE CAND AM IMPINS DACIA AIA VECHE VENIND DE LA DISCOTECA 🙂 ))

Reply
Cos min un atu 1 august 2017 - 2:36

NOROOOC LA TINERI !!! N-O MAI CALCAT ALE CU EUSEBIU PRIN ATATA FUM DE CAND AM IMPINS DACIA AIA VECHE VENIND DE LA DISCOTECA 🙂 )))

Reply

Leave a Comment