Responsive Menu
Add more content here...


Sorin Pop, după medalia de argint cucerită cu SCM Zalău: “Nu am făcut paşi greşiţi cu echipele mici şi aici s-a făcut diferenţa”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Tehnicianul este de părere că atingerea acestei performanţe a fost posibilă datorită seriozităţii jucătorilor, care au tratat cu maximă atenţi chiar şi jocurile cu echipele mici. Drept dovadă, cu echipele de la locul 5 în joc, SCM nu a pierdut niciun set, fiind avantajată la setaveraj în faţa Craiovei la final de play-off, dar şi în faţa Stelei, la final de sezon regulat

Performanţă notabilă şi pentru antrenorul Sorin Pop, care este la prima medalie ca şi antrenor principal. Tehnicianul a mai bifat performanţe notabile în cariera de jucător, dar cea mai importantă medalie obţinut ca şi antrenor este cea de argint pe care a cucerit-o cu SCM Zalău

“Este o medalie la care nu am fi sperat la început de sezon. Ne bucurăm pentru ce am realizat în acest sezon. Este meritul jucătorilor, care au trecut printr-o perioadă grea. Suntem o echipă care ne-am urmărit interesul, am fost uniţi şi mai calculaţi decât adversarii noştrii”, ne-a declarat Sorin Pop.

Tehnicianul evidenţiază cât de importante au fost meciurile şi cu echipele din a doua parte a clasamentului, în  faţa cărora, Zalăul nu a cedat niciun set.

“Nu am făcut paşi greşiţi cu echipele mici. Aici s-a făcut diferenţa. Dacă stăm să ne gândim acum vedem cât de importante au fost meciurile cu echipele mici, în faţa cărora nu am pierdut niciun set. A contat foarte mult şi evoluţia echipei în turneul de la Zalău, unde am obţinut 8 puncte”, spune tehnicianul.

You may also like

Leave a Comment