Responsive Menu
Add more content here...


Sorin Pop, după ce şi-a învins fosta echipă: ”Nu ne-am aşteptat să câştigăm atât de clar. Băieţii au tratat cu maximă seriozitate meciul”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Tehnicianul de la SCM Zalău s-a aflat într-o postură inedită şi şi-a înfruntat echipa la care a antrenat în ultimii 16 ani. Deşi pentru el a fost un joc special cu o încărcătură emoţională, Sorin Pop a pregătit foarte bine partida, astfel că SCM a reuşit o victorie categorică

Ani la rând, Sorin Pop s-a aflat pe banca tehnică a echipei Explorări Baia Mare, unde a făcut echipă cu Marius Botea. Sâmbătă, s-a aflat într-o situaţie inedită, astfel că şi-a înfruntat echipa la care a lucrat în ultimii 16 ani.

Chiar dacă îl leagă amintiri plăcute din perioada petrecută la Baia Mare, Sorin Pop s-a concentrat acum pe ce are de făcut la SCM Zalău şi le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi: să nu desconsidere adversarul.

Acest lucru s-a şi văzut în teren, iar SCM Zalău a reuşit o victorie cateogrică, cu 3 – 0. Formaţia zălăuană nu a avut nici cea mai mică emoţie, iar în fiecare set, diferenţa a fost mai mare de 10 puncte.

”Îi felicit pe jucători, pentru că au avut atitudine şi au jucat foarte bine. Sperăm ca de acum încolo jocul nostru să se îmbunătăţească de la meci la meci. Nu ne-am aşteptat să câştigăm atât de clar meciul cu Baia Mare, însă am avut un serviciu foarte bun şi acest lucru a contat. Chiar dacă am întâlnit o echipă mai slab cotată, noi am trata cu seriozitate jocul şi am luat în serios echipa din Baia Mare. Explorări a fost tot timpul o echipă periculoasă şi nu am vrut să avem parte de surprize”, ne-a declarat Sorin Pop.

Chiar dacă în teren nu a avut milă de fosta sa echipă, după terminarea jocului, Sorin Pop a rămas în aceleaşi relaţii bune cu cei de la Baia Mare.

”Am fost adversari pe teren, dar am rămas buni prieteni şi după joc. Fiecare a dat dovadă de profesionalism şi s-a concentrat pe ce are de făcut pentru echipa sa. Sunt 3 puncte importante, dar urmează jocuri mult mai dificile în următoarele turnee. Sper să nu avem probleme medicale şi să abordăm meciurile la capacitate maximă”, a mai spus antrenorul de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment