Responsive Menu
Add more content here...


Someşul Someş-Odorhei s-a pregătit pentru retur într-un minicantonament la Ocna Şugatag

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Timp de patru zile, ocupanta locului 3 din Liga a IV-a Sălaj a efectuat un stagiu de pregătire în Maramureş. Someşul a disputat şi un amical cu AS Zorile Moisei, care s-a terminat la egalitate, scor 3 – 3


Pentru a doua parte a sezonului, Someşul Someş-Odorhei a efectuat un minicatonament de patru zile. Stagiul de pregătire a avut loc de joi şi până duminică, la Ocna Şugatag, unde antrenorul Adrian Deac a deplasat 17 de jucători, în lot fiind şi patru juniori.

În cantonament, Someşul Someş-Odorhei a disputat şi un meci de verificare cu AS Zorile Moisei, ocupanta locului 6 din Seria Sud a Ligii a IV-a Maramureş. Amicalul s-a terminat cu scorul de 3 – 3, iar pentru echipa din Sălaj au marcat Mihai Brînduşe, Major Robert şi Raul Iliese.

Pe locul 3 se află Someşul după turul de campionat, la 4 puncte de AS FC Chieşd şi la 9 de liderul Rapid Jibou.”Sper să facem un retur bun şi consider că avem şanse la locul 2, mai ales că se va juca şi un play-off”, a precizat antrenorul. Rareş Pintea şi Răzvan Birta sunt achiziţiile din această iarnă, doi jucători care au venit de la Rapid Jibou.  De la Someş-Odorhei la Jibou a plecat Flaviu Conţ.

“Ne-a prins foarte bine acest minicantonament,   dar şi acel meci amical, care a fost primul din acest an. A fost o pregătire de patru zile, dar consider că a fost benefică acastă ieşire”, spune antrenorul Adrian Deac.

You may also like

Leave a Comment