Responsive Menu
Add more content here...


Șoferul de TIR care a provocat accidentul mortal de la Poarta Sălajului a fost arestat preventiv

by Mihai POP
0 comment 29 views
A+A-
Reset

La câteva ore de la gravul accident rutier petrecut vineri seara pe Drumul European E81, şoferul vinovat a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile


Evenimentul rutier ce a avut loc vineri seara pe raza comunei Românaşi s-a soldat cu decesul unui bărbat de 36 de ani, iar o femeie de 43 de ani a ajuns la spital cu mai multe răni.

Cele două victime – Gabriel B. şi Mirela I. – erau din Satu Mare şi se ocupau cu proiecte de team building extrem de apreciate și de succes.

Gabriel era cunoscut şi în plan sportiv, fiind un prolific jucător de darts, cu rezultate notabile. În urma sa a rămas o soţie însărcinată cu gemeni, în luna a patra.

Mirela se află acum într-o stare medicală stabilă, dar e şocată de ceea ce i s-a întâmplat.

Vinovat de această tragedie a fost Olah Ioan Mihai, un şofer de 48 de ani tot din Satu Mare, care a urcat la volanul TIR-ului, deşi era băut bine.

Din păcate, aburii alcoolului l-au dus pe şofer pe drumuri greşite, atât la propriu cât şi la figurat, astfel că în localitatea Poarta Sălajului a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu autoturismul ce rula regulamentar.

Şoferul băut şi-a continuat drumul şi a fost prins de poliţiştii sălăjeni la intrarea în municipiul Zalău.

La scurt timp, conducătorul auto din Satu Mare a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă.

“În urma probatoriului administrat în cauză de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, ca urmare a accidentului rutier, din data de 5 iulie a.c., in urma căruia o persoană și-a pierdut viața și o altă persoană a fost rănită grav, conducătorul autoutilitarei a fost reținut, sâmbătă, 6 iulie a.c. La câteva ore de la reținere, polițiștii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Sălaj.

You may also like

Leave a Comment