Responsive Menu
Add more content here...


Șoferi cercetați penal după ce au condus băuți

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Doi bărbați unul din Zalău și unul din Sărmășag sunt cercetați penal după ce au condus sub influența alcoolului. Unul dintre ei avea o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat


Luni, 10 aprilie a.c., la ora 20.41, în municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 62 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, 10 aprilie a.c., la ora 23.20, în localitatea Sărmășag, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, din Zalău.

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii rutieri au constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în ambele cazuri polițiștii rutieri sălăjeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

You may also like

Leave a Comment