Responsive Menu
Add more content here...


Șofer prins în trafic cu o mașină pusă sub sechestru. Este al treilea caz în doar câteva zile

Un tânăr de 30 de ani a rămas fără certificatul de înmatriculare după ce a plecat la drum cu o maşină despre care ştia că fusese pusă sub sechestru

by Mihai POP
0 comment 883 views
A+A-
Reset

Luni, 3 iunie a.c., la ora 15.00, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din localitatea Ilișua, comuna Sărmășag.

În urma verificărilor efectuate în aplicația eDAC, s-a constatat că față de autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani executorul judecătoresc a dispus măsura sechestrului, în baza unei proceduri judecătorești.

În cauză, polițiștii au reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului și au întocmit proces-verbal de depistare a autourismului față de care fusese dispusă măsura sechestrului.

Totodată, la aceeași dată, la ora 13.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat în trafic un bărbat de 53 de ani, din municipiul Zalău,  în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și remorcă.

În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că ansamblul de vehicule condus de bărbatul de 53 de ani figurează sub măsura sechestrului, fiind întocmit proces-verbal de depistare, polițiștii procedând la reținerea certificatelor de înmatriculare, atât cel al autoturismului, cât și cel al remorcii.

You may also like

Leave a Comment