Responsive Menu
Add more content here...


Şimleul Silvaniei are campion mondial la karate

by Sportul Salajean
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Marius Ilinca de la Clubul Copiilor şi CS Omega Şimleu Silvaniei a reuşit să cucerească medalia de aur la Campionatul Mondial din Bucureşti


Sala Polivalentă din Bucureşti a fost gazda celei de-a X-a ediţii a Campionatului Mondial de Karate Shotokan al Federaţiei Mondiale de Shotokan, eveniment organizat de către Federaţia Română de Karate şi Comisia W.S.F. în perioada 24-26.05.2019.

Au luat parte mai mult de 1.500 de sportivi din peste 40 de naţiuni, care s-au întrecut în probe de kata individual şi echipe şi kumite secţiunile W.K.F., SHOBU IPPON şi SHOBU SANBON.

A fost un campionat puternic, cu sportivi foarte bine pregătiţi, trei zile de foc având în vedere că au participat toate categoriile, de la copii până la veterani. Am participat la acest concurs cu doi juniori, respectiv Moldovan Alexandru şi Ilinca Marius-Adrian, ambii legitimaţi la C.S. Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, Alex antrenându-se acum la Jibou cu instructorul Coste Călin.

Amândoi sportivii au evoluat bine, astfel,  Alexandru a obţinut două medalii de bronz la categoria   -55 de kilograme Shobu Ipppon şi Shobu Sanbon. Un pic mai solicitat a fost Marius, care a luptat la categoria +76 de kg. A avut un parcurs greu, cu meciuri foarte tari, dar până la final a luat un aur la Shobu Sanbon şi de trei ori bronz la Shobu Ippon., W.K.F. şi Open. Sunt mândru de evoluţia băieţilor, mă declar mulţumit de rezultatele lor şi le adresez sincere felicitări!

La mulţi ani, din suflet, pentru Marius care, în 28 mai, serbează cea de-a 17-a aniversare! Deasemenea, ţin să mulţumesc părinţilor acestora pentru încredere şi pentru efortul lor, dar şi celor care ne-au sprijinit.

♦ prof. Gheorghe POP

You may also like

Leave a Comment