Responsive Menu
Add more content here...


Şimleuanul Liviu Antal s-a despărţit de Zalgiris Vilnius

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

După un an şi jumătate petrecut în Lituania, unde a devenit de două ori vicecampion, câştigător al Cupei, dar şi golgheter detaşat, şimleuanul şi-a terminat contractul  şi din 2019 ar putea ajunge într-un campionat mult mai puternic din Europa


În 2018, Liviu Antal a fost în centrul atenţiei în Lituania şi nu numai, după ce a marcat pe bandă rulantă pentru Zalgiris, formaţie la care evoluează din vara anului 2017.

Şimleuanul a devenit golgheter detaşat în prima ligă, cu 23 de goluri, dar tot în acest sezon a mai reuşit să marcheze cinci goluri în Cupa Lituaniei, dar şi trei reuşite în Europa League, competiţie în care Zalgiris a ajuns până în turul III unde s-a duelat cu Sevilla.

În perioada petrecută în Lituania, Antal a devenit de două ori vicecampion, a câştigat o Cupă, însă a rămas cu regretul că atât în 2017, cât şi în 2018 a ratat titlul de campion.

Ajuns la final de contract, şimleuanul s-a despărţit de Zalgiris, iar în perioada următoare ar putea ajunge într-un campionat mult mai puternic din Europa.

“Mi-am terminat contractul în Lituania, iar acum vreau să mă relaxez o perioadă. Mă bucur enorm că în 2017 am luat decizia să plec în Lituania. Am avut primele şase luni mai grele până ce m-am acomodat cu terenul sintetic şi cu campionatul, dar în 2018 am avut un an foarte bun. Păcat că nu am câştigat şi campionatul. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, conducerea clubului, antrenorului şi nu în ultimul rând colegilor. Le doresc multă baftă şi sper că anul viitor vor câştiga campionatul”, a declarat Liviu Antal pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani poartă acum discuţii cu mai multe echipe şi nu exclude chiar şi varianta unei reveniri în Lituania.

Ce este cert în cazul şimleuanului este că acesta nu vrea să revină în campionatul din România.

“Încă nu m-am hotărât ce voi face. Vreau în această perioadă să mă bucur de vacanţă şi apoi voi lua o decizie. Poate mă voi întoarce în Lituania, dar în momentul de faţă am discuţii cu mai multe echipe. Momentan nu vreau să mă întorc în România”, a mai spus fotbalistul.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 28 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment