Responsive Menu
Add more content here...


Şimleuan prins de poliţie în timp ce circula cu aproape 150 Km/h. Bărbatul avea şi permisul suspendat tot pentru viteză

by Mircea ARDELEAN
0 comment 41 views
A+A-
Reset

Teribilistul a fost prins de poliţişti în timp ce rula cu viteză pe drumul naţional 1H, mai exact pe tronsonul ce face legătura între Şimleu Silvaniei şi Pericei. Poliţiştii au întocmit dosar penal

Pe data de 18 februarie, un bărbat de 43 de ani din Şimleu Silvaniei a fost surprins de poliţişti în timp ce circula în trafic cu viteză. Oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

La nici o lună distanţă, teribilistul a comis-o din nou! Chiar dacă avea permisul suspendat, şimleuanul a urcat la volan.

Duminică, 13 martie, în jurul orei 18.30, el a fost surprins din nou în trafic de oamenii legii. Pe Drumul Naţional 1H, între localităţile Şimleu Silvaniei şi Pericei, poliţiştii din Şimleu Silvaniei au oprit pentru control un autoturism ce circula cu viteza mare: 147 Km/h! Aceasta, în condiţiile în care limita de viteză pe sectorul de drum respectiv era de 90 de Km/h. La volanul maşinii a fost identificat… şimleuanul de 43 de ani!

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei  din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

You may also like

Leave a Comment