Responsive Menu
Add more content here...


Și la Zalău, la meciul Naționalei României la fotbal, în meciul cu Olanda, s-a scandat, s-a ovaționat și s-a simțit românește

by Tiberius NICODA
0 comment 266 views
A+A-
Reset

Zalăul și zălăuanii au fost alături de echipa națională a României la EURO 2024
Primăria Municipiului Zalău a asigurat amplasarea unui ecran în amfiteatrul din Parcul Municipal Central pentru vizionarea meciului România-Olanda din optimile de finală la EURO 2024.


Umăr la umăr,suflet lângă suflet, speranță și nădejde, toate s-au regăsit laolaltă marți 2 iunie printre zălăuanii prezenți pentru vizionarea istoricului meci dintre reprezentativa naționalei de fotbal a României și cea a Olandei.
Sportul unește, iar performanța echipei naționale de la EURO 2024 este dovada certă că românii, oriunde s-ar afla, au în suflet valorile naționale. Zălăuanii au fost alături de echipa națională de fotbal a Românieiși au urmărit cu mari emoții meciul România – Olanda, în amfiteatrul din Parcul Municipal Central.

Atmosfera a fost una incendiară și în ciuda dezamăgirilor, a triumfat sentimentul de patriotism,  unitate, și de susținere a echipei naționale de fotbal a României.

You may also like

Leave a Comment