Responsive Menu
Add more content here...


Sfert de finală sălăjean la Campionatul Regional de minifotbal

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

După ce au trecut cu brio de faza grupelor, Autovip Garden şi Dia Guard Divino au câştigat fără probleme meciurile din optimile de finală. Din păcate, cele două se vor duela în sferturi pentru un loc în semifinale şi calificarea la turneul final


Autovip Garden Şimleu Silvaniei şi Dia Guard Divino au trecut cu brio peste faza grupelor, calificându-se în optimile de finală ale Campionatului Regional Nord-Vest de la Floreşti, lucru nereuşit din păcate de Autoland Hosu Rechinii, formaţie ce nu a reuşit să treacă de grupe.

În optimi, Autovip Garden a trecut la pas, scor 4 – 0 de Conexinstal Cluj-Napoca, formaţie ce a învins Autoland Hosu în Grupa B.

Tot cu 4 – 0 s-a impus şi Dia Guard Divino în duelul cu Nordic Boys.

Dacă anul trecut, cele două grupări sălăjene s-au întrecut în finala Campionatului Regional, de această dată, cele două se vor duela în sferturile de finală.

Duelul din sferturi din Autovip Garden şi Dia Guard Divino va avea loc vineri, 8 iunie de la ora 19.00, iar câştigătoarea va obţine biletele spre semifinalele competiţiei, dar şi calificarea la turneul final.

Învinsa va lupta pentru locul 5, ultimul care asigură calificarea la turneul final.

You may also like

Leave a Comment