Responsive Menu
Add more content here...


Sfarsitul unei super-echipe in NBA?

by Mihai POP
0 comment 128 views
A+A-
Reset

Toate lucrurile bune ajung la un final. Acest principiu se aplica in orice sport, iar actualele generatii au fost martore multor astfel de evenimente.

Inevitabil, si Golden State Warriors vor ajunge intr-o astfel de situatie. “Dubs” s-au prezentat la ultimele cinci finale de NBA, castigand titlul de trei ori, dar odata cu accidentarile vedetelor Kevin Durant si Klay Thompson, situatia a devenit incerta in cadrul organizatiei. Chit ca Warriors se pregatesc sa se mute intr-o “casa” noua. In mod cert, sezonul 2019/2020 va fi unul imprevizibil, in care Stephen Curry va trebui sa dea totul, iar energia lui Draymond Green va fi mai necesara ca niciodata.

Dupa ce Durant s-a accidentat si mai grav in finala contra celor de la Toronto Raptors, Klay Thompson a patit-o aproape la fel de rau in meciul care s-a dovedit decisiv pentru castigarea trofeului, partida cu numarul 6. Insa pe langa dezamagirea pierderii titlului, conducerea celor de la Warriors a fost nevoita sa reevalueze situatia celor doi. Aproape sigur, Thompson va semna un nou contract cu Golden State, chit ca va sta pe margine tot sezonul regulat. Problema este la Durant, care a declinat optiunea sa de jucator pentru prelungirea contractului pe inca un an.

Cel mai probabil, baschetbalistul de 30 de ani doreste sa profite de statutul sau de jucator liber, iar echipe ca Nets, Clippers si Knicks ii fac curte. Si Warriors pot sa-i ofere un contract maxim, pe cinci ani, unul care poate ajunge la 221 de milioane de dolari, dar sunt pregatiti cei de la Golden State sa faca un astfel de angajament, in conditiile in care Durant nu va evolua deloc in stagiunea urmatoare si nu se stie daca va mai fi vreodata la fel de incisiv pe parchet? Celelalte organizatii poate sunt dispuse sa riste, deoarece Kevin Durant este un nume atragator, insa acest risc este asumat de echipe ce nu au gloria prezenta a celor de la Warriors. Iar Golden State deja s-a expus destul atunci cand l-a luat pe DeMarcus Cousins. Jucator care a avut aceeasi accidentare ca Durant si care, deocamdata, n-a fost capabil sa revina la forma ce l-a consacrat.

Indiferent de decizia pe care o vor lua sefii celor de la Golden State, va fi un sezon de pomina in NBA. Unul echilibrat, in care mai multe echipe isi vor depune serios candidatura pentru titlu. Nu trebuie sa ratezi actiunea si poate de aceea ar fi bine sa accesezi pariuri baschet la cele mai inalte cote la 888sport si sa faci profit de pe urma previziunilor tale.

Ai impresia ca venirea lui Anthony Davis la Los Angeles pentru a juca alaturi de LeBron James este punctul de cotitura in reintoarcerea celor de la Lakers printre granzi? Este un “vis” pe care ambii sportivi l-au avut. Insa unul pe care organizatia l-a platit destul de scump, riscandu-si viitorul pentru un profit mai degraba imediat. Dar un nume ca Los Angeles Lakers nu putea sa mai astepte in anonimat cativa ani, mai ales dupa ce-a ratat prezenta in play-off in stagiunea trecuta.

Asa ca nici tu nu ai voie sa ratezi momentul. Bazeaza-te pe cunostintele tale de baschet si pariaza pe cele mai bune cote la 888sport.

You may also like

Leave a Comment