Șervețele și lovele. Un șervețel semnat de Messi la vârsta de 13 ani a fost scos la licitaţie pentru o sumă uriaşă!

by Tiberius NICODA
0 comment 247 views
A+A-
Reset

Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona

Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat primul său contract cu FC Barcelona la vârsta de 13 ani, va fi scos la licitaţie în luna martie cu un preţ de pornire de 300.000 de lire sterline (381.000 de dolari), a anunţat miercuri casa de licitaţii britanică Bonhams, potrivit Reuters.

Şerveţelul a fost semnat în decembrie 2000, când Carles Rexach, pe atunci director sportiv al Barcelonei, s-a înţeles cu Jorge Messi, tatăl lui Messi, şi cu agentul Horacio Gaggioli pentru a-l recruta pe adolescentul argentinian care a devenit cel mai bun marcator all-time al clubului.

Iată, sunt oameni din așa zisa -lume bună-, dispuși să cheltuiască sume enorme pentru a-și satisface orgoliile, hobby-urile, în vreme ce alții, mulți trăiesc în sărăcie, de pe o zi pe alta.

La noi românii, avem niște indivizi cocoțați politic în jilțurile cele înalte, care se vând la preț de șervețele.

Un președinte de consiliu județean aidoma lui nea Buzatu de la Vaslui s-a lăsat cumpărat cu 250.000 de euro primiți drept mită, mai ieftin decât un șervețel plin de mucii vreunei vedete celebre… Celălalt președinte de la Consiliul Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, ei bine, ăsta s-a vândut la prețul unei perechi de izmene folosite de vreo celebritate, pentru o mită de 3,2 milioane de euro.

Așadar, unii cumpără, alții se vând,scump,ieftin sau pe degeaba.

Și uite așa,poți constata că în lumea asta mare,peste toate orgoliile unora, grandomania altora, există oameni atâta de săraci încât în afara banilor nu au nimic!

You may also like

Leave a Comment