Responsive Menu
Add more content here...


Serie pozitivă în amicale pentru SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

În cele şase partide amicale disputate până acum, SCM Zalău a înregistrat patru victorii, o remiză şi o înfrângere


Singurul meci pe care l-au pierdut elevii lui Marius Paşca a fost cu Universitatea Cluj, scor 6 – 2, însă până în minutul 78, scorul a fost strâns, iar diferenţa a crescut după ce în teren au intrat jucătorii tineri.

În ultimele două amicale, SCM Zalău a reuşit să câştige fără probleme cu Progresul Şomcuta Mare şi CSM Satu Mare.

“Sunt mulţumit de cum ne-am mişcat în aceste meciuri amicale. Chiar şi cu “U” Cluj am avut 75 de minute bune. Nu putem da vina pe cei tineri, fiindcă şi ei fac parte din lot. A fost o înfrângere cu 6 – 2, dar ne-am asumat acest scor, fiindcă dacă urmăream un rezultat strâns, nu făceam acele modificări. În etapa în care ne  găsim cu pregătirea suntem bine. Mă declar mulţumit, fiindcă în fiecare meci, pe lângă golurile pe care le marcăm ne creăm ocazii. Ducem mulţi jucători în careul advers, aproape la fiecare fază, dar e important să fim concentraţi, fiindcă şi la Şomcuta Mare am ratat 3 – 4 ocazii din postură de singur cu portarul”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

În meciul de la Şomcuta Mare, Sebastian Culda a deschis scorul cu un şut de la marginea careului, iar 2 – 0 a făcut Mihai Onicaş, în minutul 60, cu un lob de la 12 m. Pentru acest amical, Bogdan Miron, Cristian Jalbă, Raul Stanciu și Sebastian Duma au fost  menajaţi, deoarece – în ultimele zile – toţi au acuzat accidentări uşoare, iar staff-ul tehnic nu a dorit să rişte unele complicaţii.

În ultimul amical, SCM Zalău s-a impus în deplasare la Satu Mare, într-un meci disputat miercuri după amiază, pe Stadionul “Olimpia” din Satu Mare.


CSM Satu Mare – SCM Zalău 1 – 3 (1 – 1)

Au marcat: Zsiga Ervin, respectiv Mihai Petra (’43 şi 49) şi Arnold Neuers (’64)


Progresul Şomcuta Mare – SCM Zalău 0 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Sebastian Culda (’13) şi Mihai Onicaş (’60)


SCM Zalău – Gloria Bistriţa 1 – 1

A marcat: Florin Istrate


“U” Cluj – SCM Zalău 6 – 2

Au marcat: Florin Istrate şi Raul Stanciu


Unirea Dej – SCM Zalău 2 – 3

Au marcat: Florin Istrate (2) şi Alexandru Jula


Gloria Bistriţa – SCM Zalău 0 – 3

Au marcat: Florin Istrate, Sebastian Culda şi Mihai Petra


 

You may also like

Leave a Comment