Responsive Menu
Add more content here...


Sergiu CORBU Boldor va susține un moment artistic la Curtea Artiștilor din Zalău

by Mihai POP
0 comment 14 views
A+A-
Reset

La Curtea Artiștilor din Zalău, în data de 4 octombrie, Sergiu CORBU Boldor va urca pe scenă pentru a comemora personalitatea complexă a actorului Florian Pittiș


Duminică, 4 octombrie 2020 CORBU va susține un non-concert dedicat personalității complexe a lui Florian Pittiș. Evenimentul va avea loc în aer liber la Curtea Artiștilor din Zalău, începând cu ora 18.00.

Miercuri, 7 octombrie, evenimentul va putea fi urmărit live din studioul Beatboy, Cluj-Napoca, începând cu ora 20.00. Platforma de live va fi anunțată pe pagina de facebook a Proiectului Muzical CORBU. Invitat la tobe este artistul Sergiu Homone.

Accesul la ambele evenimente este liber de orice prejudecăți.

Despre conceptul evenimentului:

„Teama de sinceritate. Stare de pură neclintire interioară dedicată lui Florian Pittiș” este un non-concert, de aceea nu veți asista la un concert propriu-zis, nici la un spectacol de poezie, nici la un in memoriam Florian Pittiș, ci la o stare de pură neclintire interioară dedicată lui Florian Pittiș, stare în care sunetul devine tăcere, lumina devine întuneric, viața devine moarte și toate astea împreună devin un salt uriaș către cunoașterea pură.

„Teama de sinceritate. Stare de pură neclintire interioară are ca schelet sonor arborele vieții. Coloana vertebrală sonoră este construită pe cele patru elemente: pământ, apă, aer, foc. Trecerea de la un element la celălalt se face prin respirație, sunet, cuvânt. Practic tot ceea ce am construit cu instrumentele este o respirație continuă” (Sergiu CORBU Boldor).

Mai multe detalii despre cele două evenimente găsiți în link-urile de mai jos:

Eveniment în aer liber, duminică, 4 octombrie, Curtea Artiștilor, Zalău, ora 18.00
https://www.facebook.com/events/378931129804959

Online event, miercuri, 7 octombrie, studioul Beatboy, Cluj-Napoca, ora 20.00
https://www.facebook.com/events/636498597010789

Pagina de facebook a Proiectului Muzical CORBU
https://www.facebook.com/proiectulCORBU

Pagina web:
http://panacorbului.ro/

You may also like

Leave a Comment