Responsive Menu
Add more content here...


SENZAŢIONAL. FK Kraszna revine miraculos în 10 oameni şi câştigă cu Plimob Sighetu Marmaţiei. Trupa lui Florin Morar, în primele opt echipe din ţară la juniori A1!

Juniorii de la FK Kraszna au scris duminică o filă de istorie, reuşind să se califice în sferturile competiţiei rezervate juniorilor A1. După victoria categorică cu CAO Oradea din primul tur, sălăjenii au câştigat şi duelul cu Plimob Sighetu Marmaţiei. Victoria este şi mai importantă, în condiţiile în care campioana Sălajului a revenit de la 1 - 2 şi a marcat trei goluri în ultimele minute deşi era în inferioritate numerică

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 2.4K views
A+A-
Reset

FK Kraszna face seznaţie în faza naţională a campionatului de juniori A1, reuşind să ajungă în primele opt echipe din ţară la această categorie.

Campioana Sălajului din ultimele două sezoane a reuşit să treacă de două formaţii care provin din municipii. După victoria categorică cu CAO Oradea, sălăjenii s-au impus şi duminică, în turul II eliminatoriu, în faţa maramureşenilor de la Plimob Sighetu Marmaţiei.

Şi în această fază a competiţiei, sălăjenii au fost nevoiţi să joace tot în deplasare, conform programării jocurilor făcute de FRF. Cu toate acestea, în partida desfăşurată la Câmpulung la Tisa, sălăjenii au jucat curajos şi au reuşit să deschidă scorul în prima repriză, prin Lukacs Zsolt, care a marcat cu o lovitură de cap, după un corner.

A fost 0 – 1 scorul pauzei, dar la reluare, maramureşenii au revenit şi chiar au preluat conducerea la 2 – 1, după un penalty uşor acordat, la care arbitrul a validat un gol deşi mingea a lovit bara şi nu a intrat în poartă!

Şi cum nu ar fi fost de ajuns, FK Kraszna a rămas în 10 oameni prin minutul 60, astfel că şansele la o revenire în joc erau extrem de mici. Elevii lui Florin Morar au crezut însă în ele, iar din minutul 80 s-a întâmplat “minunea”, cum rar este dat să se întâmple într-un meci de fotbal, chiar şi la nivel de juniori.

În inferioritate numerică, FK Kraszna a marcat trei goluri din minutul 80 şi a reuşit o calificare fantastică. Varga Eduardo cu o dublă şi Lukacs Mark au făcut ca scorul final să fie 2 – 4, în urma căruia, gruparea din Crasna se califică în turul al III-lea eliminatoriu, ultimul înainte de semifinale.

“Un joc interzis cardiacilor, în care noi am fost echipa care am controlat jocul în prima repriză, pe care am încheiat-o în avantaj, dar am mai ratat alte 3 – 4 ocazii de a marca. La începutul reprizei a doua, pe o nesincronizare în apărarea noastră am fost egalaţi, iar în minutul 60, fundaşul nostru central care a făcut două faulturi tot jocul, a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat. În 10 oameni am fost conduşi după un penalty, dar băieţii s-au mobilizat exemplar, reuşind să întoarcem rezultatul, trei dintre cele patru goluri fiind marcate cu şuturi de la aproximativ 20 de metri. Felicit echipa pentru această victorie, este munca noastră de doi ani de zile. O echipă construită de la zero, care în acest moment este în primele opt echipe din ţară şi credem noi că la meciul următor, cu ajutorul suporterilor, vom reuşi să scriem istorie pentru cumuna Crasna şi să ne calificăm la turneul final, în primele patru echipe. Felicit băieții pentru această victorie, este victoria lor şi al întregului club. Mulţumesc suporterilor care au venit în număr mare să ne încurajeze şi au fost alături de noi. Mulţumim şi sponsorilor care au făcut posibilă această deplasare şi am reuşit să venim de sâmbătă la Sighet, astfel încât echipa să fie odihnită. Vă aşteptăm pe toţi la meciul următor, la Crasna”, ne-a declarat antrenorul Florin Morar.

În următoarea fază a competiţiei s-au mai calificat CIL Blaj, Viitorul Şoimuş, ACSM Codlea, ACS Burduca, Unirea Ruginoasa, Metalul Buzău şi ACSM Olteniţa, cele patru partide din sferturile competiţiei urmând să fie stabilite în zilele următoare de către FRF.

Plimob Sighetu Marmaţiei – FK Kraszna 2 – 4 (0 – 1)

Au marcat pentru FK Kraszna: Varga Eduardo (2), Lukacs Zsolt şi Lukacs Mark

 

You may also like

Leave a Comment