Responsive Menu
Add more content here...


Senatorul Virgil Bob: “Unde ar putea ajunge România, dacă oamenii care gândesc politici coerente în interesul țării, pe termen lung, ar fi lăsați să-și facă treaba?”

by Mircea ARDELEAN
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Şimleuanul Marius Virgil Bob, senator din partea USR, salută decizia procurorilor DNA în cazul trimiterii în judecată a unui lider de sindicat, care ar fi obţinut ilegal peste 10 milioane de lei. Totodată, senatorul USR deplânge faptul că Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor şi care s-a războit cu un sistem corupt, a fost SILIT să demisioneze din Guvern

Războiul dintre noua conducere Metrorex și sindicatul companiei de transport a ţinut prima pagină zile bune. Totul, după ce managementul a cerut evacuarea tuturor spațiilor comerciale din incinta staţiilor de metrou din capitală.

Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Florin Cîțu, s-a războit cu cei de la Metrorex. Sigur, subiectul nu este unul neapărat important pentru toţi românii. Există însă o parte bună pe care să o urmăm. Fostul lider sindical de la metrou a fost trimis de procurorii anticorupție în judecată, sub control judiciar. Conform anchetatorilor, Ion Rădoi ar fi obținut peste 10 milioane de lei din închirierea spațiilor comerciale în beneficiul firmei sindicatului și nu a companiei de stat.

Decizia procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a fost salutată şi de senatorul USR, Marius Virgil Bob. Şimleuanul spune că Drulă a fost primul ministru al Transporturilor care a avut curajul de a lupta cu sistem corupt.

Senatorul USR deplânge situaţia din ţară

Ca urmare, deplânge faptul că Cătălin Drulă a fost silit să demisioneze. Virgil Bob vine şi cu o întrebare retorică… Oare cum ar fi România noastră, dacă oamenii care fac şi gândesc doar în interesul ţării ar fi lăsaţi să îşi facă treaba!?

“Iată că, din când în când, instituții importante din domeniul justiției, în cazul de față DNA, își fac treaba. Ca urmare a conflictului în care Cătălin Drulă a dezvăluit mafia existentă la Metrorex, Ion Rădoi a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un sindicat, având ca scop obținerea de foloase necuvenite și șantaj. Să nu uităm că Rădoi nu e tocmai o persoană fizică, ci un reprezentant al unui sistem corupt de relaționare a unor sindicate cu statul.

Apoi, Drulă a fost primul ministru al Transporturilor care a avut curajul să lupte cu el, deși printre acuzațiile procurorilor DNA este și aceea că Rădoi exercita presiuni asupra miniștrilor și îi amenința cu greve și proteste nelegale.

Așadar, nu pot să nu mă întreb unde ar fi infrastructura acestei țări dacă Drulă nu ar fi fost silit să demisioneze? Unde ar putea ajunge România, dacă oamenii care gândesc politici coerente în interesul țării, pe termen lung, ar fi lăsați să-și facă treaba?”, spune Marius Virgil BOB, senator USR de Sălaj.

You may also like

Leave a Comment