Senatorul Virgil Bob îl apără pe Dan Barna – vicepreşedintele USR

by Mihai POP
0 comment 67 views
A+A-
Reset

DNA a clasat dosarele de fraudă cu fonduri europene care îl vizau pe Dan Barna, fostul lider USR. “Dan Barna este NEVINOVAT! După 3 ani de mizerii nedescrise, umilinţe, acuze fără nici cea mai mică dovadă, DNA a clasat TOATE dosarele deschise”, spune senatorul Virgil Marius Bob


Dan Barna a fost liderul USR şi candidatul partidului la prezidenţiale. Însă, acesta fost implicat într-un scandal de corupţie ce a durat mai bine de trei ani. Însă, după această perioadă, DNA a clasat două dosare de fraudă cu fonduri europene care îl vizau pe fostul vicepremier. Între timp, Barna a pierdut şefia partidului, dar este vicepreşedinte şi, totodată, este persoana care deschide lista USR pentru alegerile europarlamentare după retragerea Elenei Lasconi.

După acest verdict, reacţiile au fost diverse în lumea politică, iar colegii de partid i-au luat apărarea fostului lider. De altfel, şi senatorul Virgil Marius Bob a “sărit” în apărarea colegului de partid.

“Dan Barna este NEVINOVAT! După 3 ani de mizerii nedescrise, umilinţe, acuze fără nici cea mai mică dovadă, DNA a clasat TOATE dosarele deschise cu largul concurs al SRI condus de Hellvig şi care îl vizau pe candidatul USR la prezidenţiale, Dan Barna”, spune senatorul din Şimleu Silvaniei.

Senatorul sălăjean este de părere că niciodată nu a fost vizat Dan Barna de un dosar penal în mod direct, ci doar firmele în care a activat acesta.

“Parşiv, regimul Dragnea-Dăncilă-Iohannis-SRI Hellvig au urmărit scoaterea din cursa prezidenţială a lui Dan Barna. Pe filiere securiste, securiştii PSD-PNL au aruncat la nişte ziarişti naivi informaţii trunchiate despre presupuse fraude cu fonduri europene care ar fi fost comise de firmele în care Dan Barna ar fi fost acţionar, MINCIUNI CAP-COADĂ. Din păcate, statul mafiot PSD-PNL şi-a atins ţinta, Dan Barna a fost măcelărit de către trusturile mafiei TV şi în turul 2 poporul a fost prostit să aleagă între tuta Dăncilă şi nesimţitul de Iohannis. Nimeni din statul mafiot nu îşi va cere iertare pentru umilinţele la care a fost supus Dan Barna pe nedrept! Colegul meu Dan Barna, cel care deschide lista USR pentru europarlamentare, a răspuns întotdeauna cu decenţă împotriva acestor atacuri ticăloase! Respect, Dan Barna!”, a conchis Virgil Marius Bob.

You may also like

Leave a Comment