Responsive Menu
Add more content here...


Senatorul Lungu Vasile-Cristian, PMP: „Deschideți bisericile!”

by Stirile din Salaj
1 comment 25 views
A+A-
Reset

 În timpul stării de urgență bisericile au fost închise ceea ce a obligat credincioșii să își petreacă sărbătorile pascale departe de comunitatea spirituală. Deoarece există pericolul ca sărbătorile de iarnă să ni le petrecem tot în afara bisericii, senatorul Vasile-Cristian Lungu cere ca bisericile să rămână deschise indiferent de hotărârea Guvernului cu privire la restricțiile impuse după Alegerile Parlamentare.

„Dreptul la credință este la fel de important ca dreptul la hrană. Oamenii își iau hrana sufletească, speranța și curajul în necazuri din Biserică. De multe ori doar credința în Dumnezeu îi ajută pe oameni să meargă mai departe. Nu avem dreptul ca reprezentanți ai statului să răpim acest sprijin românilor și să îi slăbim sufletește”, a declarat senatorul Lungu Vasile-Cristian, președinte PMP Sălaj și candidat la Senatul României.

Partidul Mișcarea Populară a criticat măsurile greșite luate de Guvern pe durata pandemiei precum închiderea piețele agroalimentare, distrugerea industriei HoReCa sau închiderea școlilor.

De asemenea, a amendat gestul revoltător al aleșilor locali USR care au refuzat să depună jurământul cu mâna pe Bibile. România este o țară creștin-ortodoxă iar depunerea jurământului în fața comunității creștine arată asumarea luptei pentru soarta țării, responsabilitatea protejării românilor în fața oricui.

România liberă și creștină a fost clădită pe deviza „Nimic fără Dumnezeu” deținută de Casa Regală a României ceea ce arată importanța legăturii cu Dumnezeu și Biserica pentru binele românilor. „Statul trebuie să protejeze legătura dintre Biserică și români, nu să o distrugă”, susține senatorul Lungu Vasile-Cristian. 

Comandat de Partidul Mișcarea Populară / Filiala Sălaj

Codul AEP: 11200012

You may also like

1 comment

ion 3 decembrie 2020 - 11:49

Vii de popa? ca senator nu ii mai fi in veci!

Reply

Leave a Comment