Responsive Menu
Add more content here...


Senatorul de Sălaj al USR-Bob Virgil Marius prezent la lansarea candidaților pentru Primăria Zalău și Consilul Județean Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 73 views
A+A-
Reset

Lansarea candidaților Dreapta Unită Sălaj a avut loc  pe șantierul din alcătuirea Centurii ocolitoare a Zalăului, care face legătura cu Autostrada Transilvania.

La alegerile locale 2024, Alianța Dreapta Unită, formată din Forța Dreptei, USR și PMP, va avea candidați comuni.

Dreapta Unita, alianța politică ce reunește USR, PMP și Forța Dreptei, și-a lansat oficial candidații la Primăria Zalău, Consiliul Județean Sălaj și Primaria Jibou.

Prezentarea candidaților a avut loc intr-o conferință de presă organizată a la intrarea pe tronsonul doi al șoselei de centura a municipiului Zalău, tronson care trebuia dat în folosință acum un an, dar pe care mai este mult de muncă. În deschiderea conferinței, președintele USR Sălaj, Mihai Tamaș, a vorbit despre candidații grupării și  despre necesitatea alegerii în administrația locală și judeţeană a unor oameni competenți.

Au fost dezvăluite numele candidaților la Primăria Zalău și la Consiliul Județean Sălaj împreună cu o parte dintre consilierii locali și județeni, care aspiră să conducă orașul și județul în următorul mandat, alături de doi dintre candidații de la europarlamentare ai Alianței Dreapta Unită.

În acest context s-au prezentat candidaturile  în persoana lui Cosmin Ardelean, consilier județean USR, de meserie profesor de educație fizică și director de școală care este  este candidatul Alianței Forța Dreptei pentru postul de președinte al Consiliului Județean Sălaj. Apoi, pentru  Primăria Zalău, candidatul desemnat este Gabriela Olar, profesor de fizică, actualmente consilier municipal și director al Palatului Copiilor Zalău. Pentru Jibou, Alianța Forța Dreptei mizează pe persoana președintelui PMP Sălaj, Emanuel Pop, care provine din mediul privat, cu experiență în domeniul bancar.

Cu discursuri specifice axate pe  determinare și făgăduințe pentru o schimbare pozitivă, aspiranții la funcțiile  publice au exprimat crezul lor pentru a lămuri simpatizanții și electoratul sălăjean asupra idealurilor și intențiilor lor, pentru a atrage  încrederea alegătorilor, și pe a acelora  care sunt interesați de  evoluția politicii locale.
Senatorul USR Bob Virgil Marius a ținut să puncteze în acest context:
,,De ce suntem pe un șantier? Acest an va fi un an foarte important pentru reconstrucția României. Românii trebuie să își reconstruiască încrederea în relațiile sociale, în instituțiile statului, în primari și consilieri. Șantierul reprezintă o reconstrucție ,ca un fel de șantier al  sufletelor, un șantier al reconstrucției încrederii în candidații noștri, în europarlamentarii noștri. Avem nevoie de încredere în biserici, în spitale și în învățământ. Trebuie reconstruită încrederea pentru că, din păcate românii nu mai au încredere în nimic. USR aduce împreună cu colegii alianței vom aduce oameni noi în  candidați noi în politică”, a spus senatorul USR de Sălaj.

Cu această ocazie, Alianța Dreapta Unită și-a arătat disponibilitatea și  angajamentul pentru unitate și colaborare în vederea realizării unor obiective comune în beneficiul comunității pe diverse paliere de interes local și european.

Prezentarea candidaților marchează startul unei campanii electorale intense, unde fiecare participant își va prezenta viziunea și planurile pentru dezvoltarea locală și județeană.

Candidații Alianței Dreapta Unită sunt determinați să abordeze cu sinceritate și realism  provocările și să poată da soluții concrete pentru problemele cu care se confruntă orașul și județul. Candidații declară că sunt pentru o administrație transparentă, eficientă și implicată activ în rezolvarea nevoilor comunității.

Prezentarea candidaților reprezintă doar începutul unei campanii intense, în care Alianța Dreapta Unită va lupta pentru a câștiga încrederea și sprijinul cetățenilor în vederea obținerii victoriei în alegerile locale și europarlamentare.

 

You may also like

Leave a Comment